Μία ακόμα μέρα της «θρυλικής» περιοδείας» των ευρωπαϊκών τροπαίων του Ολυμπιακού πέρασε, με τη Σάμο να γίνεται κατακόκκινη.

Χιλιάδες φίλοι των «ερυθρόλευκων» είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις κούπες του Europa Conference League και του Youth League, βγάζοντας φωτογραφίες, βίντεο μαζί τους και κάνοντας το νησί… Καραϊσκάκη τραγουδώντας συνεχώς συνθήματα της ομάδας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στον ίδιο χώρο με τα τρόπαια, οι φίλοι του Ολυμπιακού μπορούν να προμηθεύονται την κάρτα μέλους του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για τη σεζόν 2024-2025 στην τιμή των 75 ευρώ και τη συλλεκτική κάρτα φιλάθλου για τα 100 χρόνια στην τιμή των 20 ευρώ, επί τόπου με το ονοματεπώνυμό τους τυπωμένο επάνω σε αυτές. Και χθες στη Σάμο οι Κάρτες Μέλους και Φιλάθλου έγιναν για μία ακόμη φορά ανάρπαστες από τον κόσμο, που δημιούργησε μεγάλες ουρές για να τις προμηθευτεί.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού απέδειξε έμπρακτα για μια ακόμα φορά την αγάπη του για τον πειραϊκό σύλλογο.

Υπενθυμίζεται ότι το επόμενο διάστημα οι δύο θρυλικές κούπες θα βρεθούν σε Ρόδο (Τρίτη 25/6, Πλατεία Αντιδήμαρχου Ιωαννίδη, πίσω από τον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού), Κέρκυρα (Πέμπτη 27/6, Λίστον, Πεζόδρομος Ελευθερίας) και Κεφαλλονιά (Σάββατο 29/6, Πλατεία Ληξουρίου στις 17:30, Πλατεία Αργοστολίου στις 20:30).  Είναι δεδομένο ότι θα γίνει… πανζουρλισμός για τις δύο ιστορικές ευρωκούπες, αλλά και για τις κάρτες Κάρτες Μέλους και Φιλάθλου.

Δείτε φωτογραφίες από την «ερυθρόλευκη» Σάμο: