Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: Θεραπεία ο Μουργκ, τακτική σε δύο γκρουπ

ΠΑΟΚ: Θεραπεία ο Μουργκ, τακτική σε δύο γκρουπ

Ο Τόμας Μουργκ ήταν ο μόνος που απουσίασε από την σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ λόγω χτυπήματος, με τους υπόλοιπους να δουλεύουν σε θέματα τακτικής

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την εν Ελλάδι προετοιμασία του, με τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου να κάνουν προπόνηση το πρωί της Κυριακής (23/6). Οι ασπρόμαυροι, αφότου έκαναν προθέρμανση με ασκήσεις με μπάλα και τα παιχνίδια κατοχής, χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ κι έκαναν τακτική. Η μία ομάδα δούλευε την ανάπτυξη από την πίσω ζώνη και η άλλη έδινε έμφαση στην λειτουργία της ομάδας στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

Ο Τόμας Μουργκ ακολούθησε θεραπεία λόγω ενός χτυπήματος που αποκόμισε. Αναμένεται να επιστρέψει από Δευτέρα (24/06) στο κανονικό πρόγραμμα.

Για την ώρα το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο μέσος της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν προκαλεί ανησυχία στον Ραζβάν Λουτσέσκου. Αύριο το πρόγραμμα έχει διπλή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία για τον Δικέφαλο του Βορρά, με την πρώτη να είναι προγραμματισμένη στις 09:30 και την δεύτερη στις 18:45.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Το ποδόσφαιρο βρέθηκε στο επίκεντρο. Μετά την απαραίτητη προθέρμανση, με ασκήσεις με μπάλα, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής.

Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσο το ένα δούλευε στην ανάπτυξη από την πίσω ζώνη, το άλλο έδινε έμφαση στην λειτουργία της ομάδας στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

Ο Τόμας Μουργκ έκανε θεραπεία, λόγω του χτυπήματος που δέχθηκε στην προπόνηση της Παρασκευής (21.06).

Τη Δευτέρα (24.06) η ομάδα επιστρέφει στις διπλές προπονήσεις, καθώς θα δουλέψει στη Νέα Μεσημβρία τόσο στις 09:30 όσο και στις 18:45.

Sports in

BIG 3: Το 48ωρο και η ιδέα που… τρελαίνει τον Ολυμπιακό (pics)

Η δυνητική τριάδα που έχει κάνει τους φίλους του Ολυμπιακού να χάσουν τον… ύπνο τους. Τι γίνεται με τους Εβάν Φουρνιέ, Σάσα Βεζένκοφ και Τάιλερ Ντόρσεϊ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024