Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόβλημα με Βίντα - Τραυματίστηκε στην προπόνηση της Κροατίας

Πρόβλημα με Βίντα – Τραυματίστηκε στην προπόνηση της Κροατίας

Άσχημα νέα για τον Ντομαγκόι Βίντα της ΑΕΚ, αφού χθες (22/6) δεν μπόρεσε να προπονηθεί με την Κροατία, αποχωρώντας με πρόβλημα στον αστράγαλο.

O Nτομαγκόι Βίντα βρίσκεται στη Γερμανία με την Εθνική ομάδα της Κροατίας καθώς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της «χρβάτσκα» για το Euro 2024. O έμπειρος αμυντικός της Ένωσης μπορεί να μην αγωνίστηκε στα δύο πρώτα ματς των ομίλων κόντρα σε Ισπανία και Αλβανία, ωστόσο βρισκόταν στον πάγκο.

Στο τρίτο παιχνίδι του ομίλου κόντρα στην Ιταλία (24/6, 22:00) είναι πιθανό ο 35χρονος στόπερ να μην βρίσκεται ούτε στον πάγκο της ομάδας του, αφού χθες αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και αποχώρησε από την προπόνηση της Κροατίας. Ο Βίντα αισθάνθηκε ένα πόνο στον αστράγαλο του αριστερού του ποδιού κι έτσι έφυγε από το γήπεδο κουτσαίνοντας, χωρίς να φοράει παπούτσι, αφού του είχε τοποθετηθεί πάγος στο πόδι.

Ο έμπειρος άσος τραυματίστηκε και όπως όλα δείχνουν θα χάσει το παιχνίδι με την Ιταλία.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα γράφουν οι Κροάτες εκείνος είχε πολλές συζητήσεις με τον προπονητή τους τις τελευταίες μέρες και είχε αρκετές πιθανότητες να βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα για το ματς με τους Ιταλούς. Σημειωτέον, ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ έχει συνολικά 105 συμμετοχές με την φανέλα της εθνικής Κροατίας και θέλει μία ακόμη για να ξεπεράσει τον Γιόσιπ Σίμουνιτς με τον οποίο «συγκατοικεί» στην έκτη θέση της σχετικής λίστας και να ισοφαρίσει τον πέμπτη Ιβάν Ράκιτιτς.

Τα στατιστικά του

Πέρσι πραγματοποίησε 39 εμφανίσεις με τη φανέλα της ΑΕΚ σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 8 γκολ και 1 ασίστ στο ενεργητικό του. Συνολικά με τους Κιτρινόμαυρους έχει 72 παιχνίδια, με 9 γκολ και 4 ασίστ. Στην καριέρα του έχει 562 ματς σε επίπεδο συλλόγων, με 52 γκολ και 22 ασίστ.

Sports in

Όλα καλά με Τολιόπουλο!

Καθαρή η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Βασίλης Τολιόπουλος για τις ενοχλήσεις που είχε στον δεξί ώμο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024