Συνεχίζεται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, με τους Γερμανούς να βάζουν στο «κόλπο» για την απόκτησή του και την Στουτγκάρδη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «FrankfurterRundschau», το οποίο μάλιστα στο ρεπορτάζ του επικαλείται πηγές από το «Kicker», η Στουτγκάρδη παρακολουθεί στενά την περίπτωση του 20χρονου κεντρικού αμυντικού του ΠΑΟΚ και δεν αποκλείεται σύντομα να κάνει κίνηση για την απόκτησή του.

Στο ίδιο ρεπορτάζ μάλιστα αναφέρεται και το ενδιαφέρον της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον νεαρό σέντερ μπακ του Δικεφάλου του Βορρά.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης φαίνεται πως έχει… πέραση στη Γερμανία.

Ένας γερμανικός… εμφύλιος για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, με την Στουτγκάρδη, ωστόσο, να έχει το πλεονέκτημα της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League, γεγονός που αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία δέλεαρ για κάθε ποδοσφαιριστή. Οι «Σουηβοί» μάλιστα έχουν τεράστιο πρόβλημα στην αμυντική τους γραμμή, μετά την αποχώρηση του Ίτο για την Μπάγερν Μονάχου και την επικείμενη μεταγραφή του Άντον στην Ντόρτμουντ, με τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των μεταγραφικών στόχων της Στουτγκάρδης, σύμφωνα πάντα με τους Γερμανούς.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση για τον Κουλιεράκη: