Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
«Θέλει Πελίστρι ο Παναθηναϊκός» (pic & vid)

«Θέλει Πελίστρι ο Παναθηναϊκός» (pic & vid)

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσιογράφος από την Ουρουγουάη, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 22χρονου εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Φακούντο Πελίστρι.

Μία ακόμη περίπτωση εξτρέμ ήρθε στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με τον Ουρουγουανό δημοσιογράφο, Φαμπιάν Μπερτολίνι, οι «πράσινοι» ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 22χρονου άσου, Φακούντο Πελίστρι, ο οποίος ανήκει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πρόκειται για προσωπική επιλογή του Ντιέγκο Αλόνσο ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον ποδοσφαιριστή. Ο νέος προπονητής του «τριφυλλιού» είχε συμπεριλάβει τον νεαρό εξτρέμ στην αποστολή της Εθνικής Ουρουγουάης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, όπου είχε αγωνιστεί μάλιστα και στα τρία ματς του ομίλου με Νότια Κορέα, Πορτογαλία και Γκάνα.

Διαβάστε επίσης: Back to back θρίαμβος: Ο Χρήστου το χρυσό, ο Μακρυγιάννης το ασημένιο στα 100μ. ύπτιο (vid)

Ο Πελίστρι είναι δεξιοπόδαρος και μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης. Δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως το καλοκαίρι του 2025 ενώ το τελευταίο εξάμηνο της περσινής σεζόν είχε αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού στη Γρανάδα, έχοντας δυο γκολ και δυο ασίστ σε 15 συμμετοχές.

«Τον Φακούντο Πελίστρι θέλουν δύο Ουρουγουανοί προπονητές. Ο Ντιέγκο Αλόνσο του Παναθηναϊκού και ο Πάουλο Πεσολάνο στη Βαγιαδολίδ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περιμένει το Κόπα Αμέρικα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος στην ανάρτησή του, κάτι που σημαίνει ότι θα τραβήξει πολύ αυτή η ιστορία αφού ο παίκτης είναι στην Εθνική του ομάδα.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024