Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Μια πολύ μεγάλη μέρα για τον ελληνικό αθλητισμό

Μια πολύ μεγάλη μέρα για τον ελληνικό αθλητισμό

Τα 17 μετάλλια που έχει κατακτήσει η χώρα μας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοίγουν νέους ορίζοντες στην ελληνική κολύμβηση

Ο ελληνικός αθλητισμός βιώνει μεγάλες στιγμές με την παρουσία των κολυμβητών και κολυμβητριών μας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καθώς οι επιτυχίες που έχουμε πανηγυρίσει στο Βελιγράδι είναι μοναδικές.

Η ελληνική κολύμβηση δηλώνει παρούσα σε μια μεγάλη διοργάνωση, τα παιδιά κατακτούν χρυσά, ασημένια και χάλκινα τα οποία συνδυάζουν με εντυπωσιακές επιδόσεις.

Μεγάλες επιτυχίες που χαρίζουν στην χώρα μας, την δεύτερη θέση σε ότι αφορά τον πίνακα των μεταλλίων σε αυτό το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και τα μηνύματα είναι πολύ ενθαρρυντικά για την συνέχεια.

Κανείς άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνά ότι ακολουθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και οι αθλητές μας θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στο Παρίσι για να χαρίσουν νέες επιτυχίες στην χώρα μας.

Είναι μοναδικό αυτό που έχουν καταφέρει τα μέλη της ελληνικής αποστολής στο Βελιγράδι, καθώς η χώρα μας έχει κατακτήσει 17 μετάλλια, κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ στο παρελθόν.

Έχουμε πολλούς λόγους να αισθανόμαστε περηφάνια για την παρουσία των αθλητών και αθλητριών μας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στην πρωτεύουσα της Σερβίας και είναι βεβαίως προφανές πως υπάρχει πλούσιο ταλέντο.

Υπάρχουν αθλητές και αθλήτριες που είναι σε θέση να χαρίσουν στην Ελλάδα μεγάλες επιτυχίες και στις διοργανώσεις που θα έρθουν και δεν χωρά αμφιβολία πως το μέλλον ανήκει σε αυτά τα παιδιά.

Δεν είναι όμως μόνο τα μετάλλια που κατέκτησε η Ελλάδα σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση. Υπήρξαν και κολυμβητές και κολυμβήτριες που έδωσαν μεγάλες μάχες στην πισίνα και μπορεί να έχασαν το μετάλλιο για ένα… δέκατο του δευτερολέπτου.

Είναι βέβαιο πως και η δική τους προσπάθεια αναγνωρίζεται και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό και είναι σίγουρο πως μια θέση στο βάθρο περιμένει αυτά τα παιδιά στις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις.

Αυτό που είδαμε στο Βελιγράδι, αποδεικνύει ότι η ελληνική κολύμβηση ζει μυθική περίοδο και το ζητούμενο είναι φυσικά να υπάρξει ανάλογη συνέχεια.

Είναι δίχως άλλο μια πολύ μεγάλη μέρα για τον ελληνικό αθλητισμό, μια μεγάλη μέρα γιατί δικαιώνονται οι κόποι και οι μεγάλες προσπάθειες που έχουν καταβάλει αυτά τα παιδιά.

Sports in

Ασταμάτητος Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 5,93μ.

Ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Εμμανουήλ Καραλής ο οποίος έκανε ξανά πανελλήνιο ρεκόρ μέσα σε εννέα μέρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024