Οι απίστευτες επιτυχίες συνεχίζονται: Ασημένιο μετάλλιο με πανελλήνιο ρεκόρ ο Μάρκος στα 400 μέτρα ελεύθερο!
ο Δημήτρης Μάρκος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 400μ. ελεύθερο, με την Ελλάδα να φτάνει τα 17 συνολικά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Το τρίτο προσωπικό του μετάλλιο -και 17ο για την Ελλάδα- πανηγύρισε ο Δημήτρης Μάρκος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης του Βελιγραδίου.
Ο Ελληνας πρωταθλητής κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον τελικό των 400μ. ελεύθερο με χρόνο 3:47.44 και σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ και στο τρίτο ατομικό αγώνισμα που «έπεσε», μετά τα 200μ. και τα 800μ.
Ο 23χρονος κολυμβητής του ΑΝΟ Αργυρούπολης επιστρέφει από τη σερβική πρωτεύουσα με δύο ασημένια μετάλλια (400μ. και 800μ.) και ένα χάλκινο στα 4Χ200μ., αλλά και μία μικρή πικρία για το γεγονός ότι δεν κατάφερε να πιάσει σε δεύτερο αγώνισμα -πέραν των 800μ.- το όριο για το Παρίσι.
- Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ρεπόρτερ ήπιε αλκοόλ, άρχισε να λέει ασυναρτησίες, έγινε viral και ζήτησε συγγνώμη
- HOTΕΛ ΕΛVIRA: Τι θα δούμε στα δύο τελευταία επεισόδια στο MEGA
- Σέρρες: Περισσότερα από 30 τραύματα έφερε ο 17χρονος που κατέληξε μετά από ξυλοδαρμό 16χρονου
- Ολυμπιακός: Ο Ντόρσεϊ επέστρεψε στην Ελλάδα και παίζει στον τελικό Κυπέλλου
- Θεσσαλονίκη: 19χρονη κατήγγειλε 24χρονο για βιασμό μέσα σε περίπτερο όταν ήταν ανήλικη
- Ενίσχυση του δασικού οικοσυστήματος στο Δήμο Μυτιλήνης