Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Μια σύλληψη μετά τις καταγγελίες του αδερφού της πριγκίπισσας Νταϊάνα για σεξουαλική κακοποίηση

Μια σύλληψη μετά τις καταγγελίες του αδερφού της πριγκίπισσας Νταϊάνα για σεξουαλική κακοποίηση

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη μιας 67χρονης γυναίκας μετά τους ισχυρισμούς για σεξουαλική κακοποίηση από τον αδερφό της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Charles Spencer.

Ήταν στην αυτοβιογραφία του που ο αδερφός της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα, Charles Spencer, έκανε τους εκρηκτικούς ισχυρισμούς για σεξουαλική κακοποίηση όταν ήταν στο σχολείο.

Αφού διερεύνησαν τους ισχυρισμούς του Charles Spencer ότι κακοποιήθηκε όταν ήταν 11 ετών, οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη μιας 67χρονης γυναίκας.

Οι αρχές συνέλαβαν την 67χρονη γυναίκα αφότου η αστυνομία του Northamptonshire ανακοίνωσε ότι είχε ξεκινήσει ποινική έρευνα για τους ισχυρισμούς του πως κακοποιήθηκε στα 11 του μόλις χρόνια στο σχολείο Maidwell Hall τη δεκαετία του 1970.

Λεπτομέρειες για τις φερόμενες σεξουαλικές επιθέσεις που υπέστη στο οικοτροφείο δημοσιεύτηκαν σύμφωνα με τη MailOnline στην αυτοβιογραφία του.

Στα 60 του σήμερα χρόνια ισχυρίζεται πως έπεσε θύμα κακοποίησης, όπως και άλλα αγόρια, ενώ βρίσκονταν στα κρεβάτια τους στη νύχτα. Η γυναίκα που τον κακοποίησε ήταν τότε 19 ή 20 ετών.

Οι σοκαριστικοί ισχυρισμοί του Charles Spencer

O Charles Spencer έγραψε πως το άτομο που τον κακοποίησε τον είχε φιλήσει στα χείλη και πως τον είχε εντάξει στη δεύτερη βαθμίδα, αυτούς που άγγιζε από κοντά.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα στις 10 Ιουνίου και οι ερευνητές συνέλαβαν μια γυναίκα του Stafford την επόμενη ημέρα.

Έκτοτε η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση υπό όρους. «Βρισκόμαστε στα πρώτα στάδια της έρευνας για μια σειρά από πρόσφατες καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση στο σχολείο Maidwell Hall. Στο πλαίσιο αυτής της έρευνας έχουμε συλλάβει μια 67χρονη γυναίκα. Έχει αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση, ενώ συνεχίζουμε τις έρευνές μας.

Η αστυνομία του Northamptonshire λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη όλους τους ισχυρισμούς για κακοποίηση και όπου γίνονται αναφορές σε εμάς, θα συνεχίσουμε όλες τις διαθέσιμες γραμμές έρευνας για να βοηθήσουμε να οδηγηθούν οι δράστες στη δικαιοσύνη» σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους οι αρχές.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024