Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Το μόνο πράγμα που δεν μπορεί να συγχωρήσει ο βασιλιάς Κάρολος στον πρίγκιπα Χάρι

Το μόνο πράγμα που δεν μπορεί να συγχωρήσει ο βασιλιάς Κάρολος στον πρίγκιπα Χάρι

Ποιο είναι το μοναδικό πράγμα για το οποίο ο βασιλιάς Κάρολος δεν μπορεί να συγχωρήσει τον πρίγκιπα Χάρι.

Ένας βασιλικός εμπειρογνώμονας αποκάλυψε το «ένα πράγμα» για το οποίο ο βασιλιάς Κάρολος μπορεί να μην μπορέσει να συγχωρήσει ποτέ τον πρίγκιπα Χάρι.

Τέσσερα χρόνια μετά τη φυγή τους από τη βασιλική οικογένεια, ορισμένοι πιστεύουν πως ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μπορεί να «εξαντλούν τον χρόνο» για να συμφιλιωθούν και να ξαναρχίσουν τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Δεν νομίζω ότι θα το συγχωρήσουν ποτέ στον πρίγκιπα Χάρι αυτό

Αυτό εκτιμά ο Richard Eden, συντάκης στη MailOnline, πιστεύοντας ότι αυτό μπορεί να συμβεί μόνο όσο ο Κάρολος είναι βασιλιάς.

«Πραγματικά πιστεύω ότι όταν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ γίνει βασιλιάς, δεν μπορώ να τον δω να αφήνει τον πρίγκιπα Χάρι να επιστρέφει και να έχει ξανά έναν ρόλο.

Απλά δεν τους θέλουν τώρα ως μέρος της μοναρχίας, ίσως θα μπορούσε να υπάρξει κάποια ριζική αλλαγή, αλλά είναι δύσκολο να το δούμε» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Γιατί δεν θα συγχωρήσει ποτέ τον πρίγκιπα Χάρι

Ωστόσο, ο Christopher Andersen, ο οποίος έχει γράψει βιβλία για τον βασιλιά Κάρολο, τους γιους του και τις γυναίκες τους, πιστεύει ότι ο πρίγκιπας Χάρι θα παραμείνει μόνος του μέχρι ο Κάρολος να ξεπεράσει ένα εμπόδιο.

Αυτό το εμπόδιο στην επιστροφή του πρίγκιπα Χάρι είναι η κριτική του για τη βασίλισσα Καμίλα, τη σύζυγο του Καρόλου, στα απομνημονεύματά του Spare.

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι το μόνο πράγμα που ο Κάρολος βρίσκει ασυγχώρητο είναι η κριτική του στην Καμίλα.

Δυστυχώς για τον πρίγκιπα Χάρι, έχει πει μερικά αρκετά καταστροφικά πράγματα για εκείνη. Ο πρίγκιπας Χάρι ξεκαθάρισε ότι ένιωθε πως ήταν η κακιά στο κομμάτι.

Νομίζω ότι αυτό εξακολουθεί να ενοχλεί τον βασιλιά Κάρολο και δεν ξέρω αν θα του είναι εύκολο να τον συγχωρήσει. Δεν νομίζω ότι θα το συγχωρήσουν ποτέ στον πρίγκιπα Χάρι αυτό» υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024