Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Wild Thang: Αυτό το πεκινουά είναι και επίσημα ο πιο άσχημος σκύλος του κόσμου

Wild Thang: Αυτό το πεκινουά είναι και επίσημα ο πιο άσχημος σκύλος του κόσμου

Έχει διαρκώς τη γλώσσα έξω, το δεξί του πόδι κουνιέται και τα δόντια του δεν μεγάλωσαν σωστά - Νικητής στον διαγωνισμό «World’s Ugliest Dog» για το 2024

O Wild Thang -ένα οκτάχρονο πεκινουά- αναδείχθηκε επίσημα ο πιο άσχημος σκύλος του κόσμου, καθώς κατέκτησε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό «World’s Ugliest Dog» για το 2024.

Μετά από πέντε συμμετοχές στον διαγωνισμό, ο Wild Thang από το North Bend του Όρεγκον, κέρδισε το πρώτο βραβείο, όπως ανακοίνωσε η διοργάνωση.

Ο Wild Thang επέστρεψε σπίτι με το πρώτο βραβείο, μια επιταγή 5.000 δολαρίων και ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη

Ήταν κάτι που οι κηδεμόνες του ανέμεναν πώς και πώς αφού τις τελευταίες τρεις φορές είχε έρθει δεύτερος, όπως γράφει το «Time Magazine».


Φέτος το πεκινουά Wild Thang διεκδίκησε και κέρδισε δικαιωματικά την πρώτη θέση.

Επομένως, για το οκτάχρονο πεκινουά και την ιδιοκτήτριά του Ann Lewis, η κατάκτηση αυτού του τίτλου δεν είναι προσβολή, αλλά τιμή.

Το πεκινουά που κατέκτησε την πρώτη θέση με την ιδιοκτήτριά του. Πηγή φωτό: Will Bucquoy for the Sonoma-Marin Fair

Ο οκτάχρονος σκύλος, του οποίου η γλώσσα κρέμεται συνεχώς από το στόμα του, πήγε σπίτι με μια επιταγή 5.000 δολαρίων και ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο του διαγωνισμού, ο οποίος διεξάγεται από το 1988, «σκοπός δεν είναι να κοροϊδεύεις τα «άσχημα» σκυλιά, αλλά να διασκεδάζεις με μερικούς υπέροχους χαρακτήρες και να δείχνεις στον κόσμο ότι αυτά τα σκυλιά είναι πραγματικά όμορφα».

Πού οφείλεται η «ασχήμια» του

Όταν ήταν κουτάβι, ο Wild Thang προσβλήθηκε από τη νόσο της μόρβας (νόσο του Carre) από έναν θετό κηδεμόνα διάσωσης. Δυστυχώς, ένα άλλο κουτάβι που νόσησε επίσης δεν επέζησε, αλλά αυτός τα κατάφερε.

Αν και υπέστη μόνιμες βλάβες, όπως τα δόντια του που δεν μεγάλωσαν σωστά ή το δεξί του πόδι που κουνιέται συνεχώς, έχει ξεπεράσει αυτά τα εμπόδια για να γίνει ένας χαρούμενος και υγιής σκύλος.

Από τότε που ανέκαμψε από αυτό το τραυματικό περιστατικό, ο Wild Thang έχει γίνει υπέρμαχος για τον εμβολιασμό των κατοικίδιων ζώων, χάρη στους κηδεμόνες του.

Sports in

Ασταμάτητος Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 5,93μ.

Ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Εμμανουήλ Καραλής ο οποίος έκανε ξανά πανελλήνιο ρεκόρ μέσα σε εννέα μέρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024