Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Τα ζώδια που επιστρέφουν ξανά και ξανά σε τοξικές σχέσεις

Τα ζώδια που επιστρέφουν ξανά και ξανά σε τοξικές σχέσεις

Αυτά είναι τα τρία ζώδια με τις περισσότερες επιστροφές σε τοξικούς πρώην.

Για ορισμένα ζώδια είναι πιο δύσκολο να πάρουν αποφάσεις στα προσωπικά τους. Ακόμη και αν κάποια στιγμή αποφασίσουν να βγουν από μια τοξική σχέση, το πιθανότερο είναι να επιστρέψουν και πάλι σε αυτή.

Ποια είναι όμως εκείνα τα χαρακτηριστικά που κυριαρχούν στα παρακάτω ζώδια και τα οδηγούν στο να επιστρέφουν ξανά και ξανά σε τοξικές σχέσεις;

Δίδυμοι

Ομολογουμένως σε έναν Δίδυμο, η αποφασιστικότητα του δεν είναι δυνατό σημείο. Μπορεί για ένα διάστημα να έχουν τάσεις φυγής, και μπορεί για άλλο διάστημα να θέλουν να μείνουν προσκολλημένοι σε έναν σύντροφο. Είναι ακόμη ζώδια που λατρεύουν την πρόκληση, την περιπέτεια και γενικά τις «δύσκολες καταστάσεις» και γι’ αυτό θα συνδεθούν πιο εύκολα με έναν συναισθηματικά μη διαθέσιμο σύντροφο.

Μην ξεχνάς επίσης πως ως ζώδια βαριούνται εύκολα και γι’ αυτό μόλις βγουν από μια σχέση αρχικά θα ενθουσιαστούν αλλά γρήγορα θα βαρεθούν και θα θέλουν να επιστρέψουν ξανά στον δεσμό τους ακόμη και αν είναι τοξικός. Αλλά και το αντίθετο, μόλις βαρεθούν στη σχέση τους, θα φύγουν από αυτή και θα μπουν σε έναν φαύλο κύκλο.

Καρκίνος

Αν υπάρχει ένα ζώδιο που του είναι εξαιρετικά δύσκολο να ξεπεράσει έναν πρώην, τότε αυτό το ζώδιο είναι δικαιωματικά ο Καρκίνος. Αποτελούν ζώδια τόσο συναισθηματικά και ευαίσθητα, που άπαξ και ερωτευτούν είναι πολύ δύσκολο να φύγουν από τον σύντροφο τους, ακόμη και αν δεν τους φέρεται με τον καλύτερο τρόπο.

Ένας Καρκίνος πέρα από κυκλοθυμικός, είναι ανασφαλής προσκολλάται στο παρελθόν, και λατρεύει δίχως όρους. Με αυτά τα χαρακτηριστικά δεν θα φύγει από μια σχέση, όσο και αν πληγώνεται. Ακόμη και όταν το κάνει, θα επιστρέφει ξανά πίσω.

Ταύρος

Ένα ζώδιο που ίσως δεν περίμενες να δεις σε αυτή τη λίστα, αλλά κι όμως. Αν γνωρίζεις καλά αυτό το ζώδιο, θα γνωρίζεις καλά πως οι Ταύροι ένα πράγμα λατρεύουν όσο τίποτα. Αυτό που λατρεύουν είναι η ασφάλεια και η σταθερότητα.

Αν μπουν σε μια σχέση και ερωτευτούν, θα θελήσουν αυτή η κατάσταση να κρατήσει για χρόνια, ακόμη και για πάντα. Δεν αγαπούν τις αλλαγές και θα μείνουν σε μια σχέση ακόμη και τοξική μόνο και μόνο για να μην αλλάξουν καταστάσεις, και για να μην βιώσουν αλλαγές στην προσωπική τους ζωή.

Πηγή: GRACE

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024