Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Κουμουνδούρου για Σπίρτζη: Προκαλεί συνειδητά, ελπίζουμε τουλάχιστον να ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ

Κουμουνδούρου για Σπίρτζη: Προκαλεί συνειδητά, ελπίζουμε τουλάχιστον να ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ

Ο Χρήστος Σπίρτζης ανέφερε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στη διακυβέρνηση της χώρας. Καυστική απάντηση από στελέχη της Κουμουνδούρου

Σε σκληρό τόνο απάντησαν κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στο στέλεχος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Χρήστο Σπίρτζη.

Σημειώνεται ότι ο Χρήστος Σπίρτζης αναφέρθηκε -σε δηλώσεις που πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα 24 Ιουνίου στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ»- στον Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας πως δεν μπορεί να οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στη διακυβέρνηση της χώρας.

«Συνειδητά προκαλεί για να εξασφαλίζει τα 15 λεπτά δημοσιότητας που (πιστεύει ότι) του αναλογούν»

«Απέτυχε η επικοινωνιακή τακτική του και ο τρόπος που απευθύνεται στην ελληνική κοινωνία. Ο κ. Κασσελάκης δεν προσπαθεί να υιοθετήσει νέα πολιτική, νέα πρακτική με το όλον ΣΥΡΙΖΑ και με τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα τόνισε ότι σε ενδεχόμενη κάλπη για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς θα επέλεγε «αυτονόητα» τον Αλέξη Τσίπρα έναντι του Στέφανου Κασσελάκη, καθώς το «βάρος του το ρίχνει κυρίως στην πολιτική και όχι στην επικοινωνία».

Κουμουνδούρου: Θέλουμε να ελπίζουμε ότι τουλάχιστον ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Στελέχη της Κουμουνδούρου απαντώντας στις δηλώσεις του πρώην υπουργού Χρήστου Σπίρτζη, τόνισαν δηκτικά πως «ο δεν πρόκειται να σχολιάσει τις δηλώσεις κάποιου, ο οποίος συνειδητά προκαλεί για να εξασφαλίζει, επί καθημερινής βάσης, τα 15 λεπτά δημοσιότητας που (πιστεύει ότι) του αναλογούν…».

Καταληκτικά τα ίδια στελέχη σχολίασαν καυστικά πως «θέλουμε να ελπίζουμε ότι τουλάχιστον ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στις εκλογές της 9ης Ιουνίου».

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024