Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
«Κλείνει» στην Φενέρμπαχτσε ο Μέλι

«Κλείνει» στην Φενέρμπαχτσε ο Μέλι

Ο Νικολό Μέλι όπως όλα δείχνουν μετά την Αρμάνι Μιλάνο, επιστρέφει στην Τουρκία και την Φενέρμπαχτσε.

Ο Νικολό Μέλι αποτελεί παρελθόν από την Αρμάνι Μιλάνο και σύμφωνα με δημοσιεύματα ο 33χρονος Ιταλός διεθνής φόργουορντ/ σέντερ θα επιστρέψει στην Φενέρμπαχτσε.

Ο Μέλι επιστρέφει στην Τουρκία έπειτα από την παρουσία του στην ομάδα της Φενέρ από το 2017 μέχρι και το 2019, κατακτώντας μάλιστα και το τρόπαιο της Euroleague το 2017 στην Κωνσταντινούπολη.

Τις δύο προηγούμενες σεζόν ο Μέλι έπαιξε στο Μιλάνο με την Αρμάνι και παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ήθελε να παραμείνει στην ομάδα, ενημερώθηκε από τον Ετόρε Μεσίνα ότι η ομάδα δεν είχε διάθεση να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Έτοιμος να γυρίσει στην Τουρκία και την Φενέρμπαχτσε είναι ο Νικολό Μέλι.

Το επεισοδιακό διαζύγιο με την Αρμάνι

Ο Ιταλός μάλιστα εξέφρασε και την πικρία του για τη στάση της πρώην ομάδας του και ειδικά του προέδρου και προπονητή, Έτορε Μεσίνα, μιλώντας στην Corriere della Sera και λέγοντας πως δεν ήθελε να φύγει και ότι ενημερώθηκε για αυτό από ένα τηλεφώνημα διάρκειας 45 δευτερολέπτων.

«Δε σκεφτόμουν να φύγω, αλλά σέβομαι την απόφαση του κλαμπ. Θα ήθελα να μείνω αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να υπάρχει θέληση και από τις δύο πλευρές και σε αυτήν την περίπτωση δεν υπήρχε. Είμαι λίγο δυσαρεστημένος που αρκετοί σκέφτηκαν ότι επέλεξα να φύγω από την Αρμάνι, δεν είναι έτσι», τόνισε ο 33χρονος άσος και πρόσθεσε:

«Πρέπει να ρωτήσετε την ομάδα αν ήταν απόφαση για τακτικούς λόγους. Μίλησα μαζί του μετά το πρωτάθλημα και συζητήσαμε για την πρόταση που μου έκανε η ομάδα τον Απρίλιο. Του είπα, είμαι εδώ 7-8 χρόνια, αυτό έχει αξία, σωστά; Είμαι ο αρχηγός, σωστά; Πίστεψα ότι η συζήτηση είχε θετική έκβαση αλλά δύο μέρες αργότερα με πήρε τηλέφωνο, μιλήσαμε 45 δευτερόλεπτα και μου είπε πως το κλαμπ αποφάσισε να κινηθεί διαφορετικά».

Sports in

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ 1-0: Τη λύτρωσε ο Ζίρκζι στο 87′!

Ο Ζίρκζι έκανε ντεμπούτο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με δικό του γκολ στο 87′ έδωσε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Φούλαμ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024