Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόβλημα στη Γερμανία: Αμφίβολος ο Ρούντιγκερ για το παιχνίδι των «16»

Πρόβλημα στη Γερμανία: Αμφίβολος ο Ρούντιγκερ για το παιχνίδι των «16»

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ αποκόμισε ένα πρόβλημα από το χθεσινό ματς της Γερμανίας απέναντι στην Ελβετία και η συμμετοχή του στο ματς των «16» τίθεται εν αμφιβόλω…

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Αντόνιο Ρούντιγκερ στην αναμέτρηση που θα δώσει η Γερμανία για τη φάση των «16» του Euro 2024, καθώς, όπως ανακοίνωσε σήμερα (24/6) η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός υπέστη μυϊκό τραυματισμό στον δεξιό μηρό.

Ο Ρούντιγκερ αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης με την Ελβετία (1-1), στην οποία η Γερμανία εξασφάλισε την πρώτη θέση του 1ου ομίλου.

Ο στόπερ της Ρεάλ Μαδρίτης είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το νοκ-άουτ παιχνίδι των «16» του φετινού Euro.

Πλέον η «νασιονάλμανσαφτ» θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 29 Ιουνίου στο Ντόρτμουντ τον δεύτερο του 3ου ομίλου, ωστόσο ο προπονητής των «πάντσερ», Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ήξερε από την πρώτη στιγμή ότι ήταν αμφίβολη η συμμετοχή του Ρούντιγκερ, καθώς δήλωσε μετά το ματς πως ο διεθνής άσος τελείωσε τον αγώνα με πρόβλημα στο μηρό.

Τιμωρημένος ο Τα

Πλέον ο Νάγκελσμαν θα πρέπει να κάνει μια αλλαγή στο κέντρο της άμυνας για το ματς των «16», καθώς ο Γιόναταν Τα θα είναι τιμωρημένος σε αυτό το παιχνίδι, αφού στην αναμέτρηση με την Ελβετία πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο Euro.

Τον Τα αντικατέστησε ο Νίκο Σλότερμπεκ στο β΄ μέρος του αγώνα με την Ελβετία, ενώ η άλλη επιλογή που έχει ο Νάγκελσμαν είναι ο Βαλντεμάρ Άντον, ο οποίος αποχωρεί από τη Στουτγκάρδη για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ντόρτμουντ. Εφόσον τελικά απουσιάσει ο Ρούντιγκερ, ο Γερμανός ομοσπονδιακός μπορεί να δώσει και στους δύο μια θέση στο αρχικό σχήμα.

Sports in

Πέθανε 20χρονος τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα

«Έφυγε» τα ξημερώματα της Τετάρτης (17/7) από τη ζωή σε ηλικία 20 ετών ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα Γουαγιακίλ, Τζάστιν Κορνέχο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024