Σάββατο 29 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Σάκκαρη - Νιμάιερ 1-2: Ήττα με ανατροπή και αποκλεισμός για την Μαρία (pic)

Σάκκαρη – Νιμάιερ 1-2: Ήττα με ανατροπή και αποκλεισμός για την Μαρία (pic)

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 2-1 σετ από την Γιούλε Νιμάιερ και αποχαιρέτησε το Bad Homburg Open από το πρώτο κιόλας παιχνίδι της στο τουρνουά.

Με το… αριστερό μπήκε η Μαρία Σάκκαρη στο τουρνουά τένις της κατηγορίας WTA 500 που διεξάγεται στο Μπαντ Χόμπουργκ της Γερμανίας.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία ήταν Νο 1 στο κυρίως ταμπλό, ηττήθηκε από τη Γερμανίδα Γιούλε Νιμάιερ με 6-2, 2-6, 6(4)-7, ύστερα από αγώνα για τον α΄ γύρο που κράτησε δύο ώρες και 34 λεπτά, και τέθηκε με το… καλημέρα εκτός συνέχειας στη διοργάνωση.

Δεν τα κατάφερε η Μαρία Σάκκαρη απέναντι στην Γερμανίδα Γιούλε Νιμάιερ και ολοκλήρωσε πρόωρα την περιπέτειά της στο Μπαντ Χόμπουργκ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι άλλαξε η αντίπαλος της κορυφαίας Ελληνίδας τενίστριας, καθώς, ενώ επρόκειτο βάσει προγράμματος να αναμετρηθεί με την Ιταλίδα Ελισαμπέτα Κοτσιαρέτο, η οποία αποσύρθηκε από το τουρνουά, η 28χρονη πρωταθλήτρια αντιμετώπισε τελικά τη Γερμανίδα Γιούλε Νιμάιερ.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης:

Η Σάκκαρη έκανε break με το… «καλημέρα« στο ματς και προηγήθηκε 2-0, ενώ «έσπασε» εκ νέου το σερβίς της Νιμάιερ για το 5-2, με αποτέλεσμα να φτάσει εύκολα στο πρώτο σετ, το οποίο πήρε με 6-2. Στο δεύτερο σετ, ωστόσο, η Γερμανίδα έκανε break στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια και προηγήθηκε 3-1, ενώ αμέσως μετά κράτησε το δικό της σερβίς για το 4-1. Η Σάκκαρη μείωσε σε 4-2, αλλά η Νιμάιερ έκανε το 5-2 και στη συνέχεια με νέο break πήρε το δεύτερο σετ με 6-2.

Στο τρίτο σετ, οι δύο τενίστριες κράτησαν το σερβίς τους μέχρι και το πέμπτο γκέιμ. Τότε η Νιμάιερ έκανε το break και προηγήθηκε 4-2, ωστόσο αμέσως μετά η Σάκκαρη «έσπασε» το σερβίς της Γερμανίδας και μείωσε σε 4-3. Όμως, η Γερμανίδα αξιοποίησε τα λάθη της Ελληνίδας πρωταθλήτριας και με νέο break προηγήθηκε 5-3, αλλά η Σάκκαρη «έσπασε» εκ νέου το σερβίς της Νιμάιερ και μείωσε σε 5-4, ενώ αμέσως μετά κράτησε το δικό της για το 5-5. Η Νιμάιερ πήρε εκ νέου το προβάδισμα με 6-5, αλλά η Σάκκαρη ισοφάρισε σε 6-6 και η αναμέτρηση οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ.

Εκεί η Σάκκαρη βρέθηκε να χάνει 3-0, αλλά ισοφάρισε σε 3-3. Η Νιμάιερ προηγήθηκε 5-3, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μείωσε σε 5-4, αλλά η Γερμανίδα έκανε το 6-4 και ακολούθως το 7-4, με το οποίο πανηγύρισε τη νίκη και την πρόκριση στους «16», όπου θα αντιμετωπίσει την Ισπανίδα Πάουλα Μπαντόσα, η οποία στον α΄ γύρο απέκλεισε την Ολλανδή Αράντσα Ρους με 6-4, 6-1.

Sports in

Ολυμπιακός: Χιλιάδες κόσμου και στην Κεφαλονιά για τις ευρωκούπες (pics)

Σε ακόμα ένα ελληνικό νησί έγινε το αδιαχώρητο από τον κόσμο του Ολυμπιακού που θέλησε να θαυμάσει τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια των Ερυθρόλευκων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024