Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
CNN: Εκπρόσωπος του Τραμπ κόπηκε στον «αέρα» - Η δήλωση που εξόργισε την παρουσιάστρια

CNN: Εκπρόσωπος του Τραμπ κόπηκε στον «αέρα» – Η δήλωση που εξόργισε την παρουσιάστρια

«Έρχεστε στην εκπομπή μου, σέβεστε τους συναδέλφους μου. Τελεία και παύλα, ξεκαθάρισε η παρουσιάστρια του CNN

Μία άβολη στιγμή έλαβε μέρος στον «αέρα» του CNN, όταν η παρουσιάστρια Κέισι Χαντ έκοψε την  εκπρόσωπο της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ, Καρολάιν Λίβιτ.

Το αμερικανικό δίκτυο πρόκειται να φιλοξενήσει το πρώτο debate μεταξύ του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου και του νυν προέδρου, Τζο Μπάιντεν, στις 27 Ιουνίου.

Όταν η Λίβιτ λοιπόν, άρχισε να μέμφεται την αμεροληψία των δημοσιογράφων που θα συντονίσουν το debate, η παρουσιάστρια Κέισι Χαντ, αναγκάστηκε να την κόψει.

«Καρολάιν ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. Είσαι ευπρόσδεκτη να επανέλθεις ανά πάσα στιγμή»

«Ο πρόεδρος Τραμπ είναι καλά προετοιμασμένος ενόψει του debate της Πέμπτης. Σε αντίθεση με τον Τζο Μπάιντεν, δεν χρειάζεται να κρύβεται και να έχει τους συμβούλους του να του λένε τι να πει. Ο πρόεδρος Τραμπ ξέρει τι θέλει να πει», είπε αρχικά η Λίβιτ, απαντώντας στο ποια είναι η στρατηγική του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου για την επικειμένη τηλεμαχία.

«Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο πρόεδρος Τραμπ πηγαίνει συνειδητά σε ένα εχθρικό περιβάλλον σε αυτό το ίδιο το δίκτυο του CNN με συντονιστές του debate που έχουν κάνει πολύ γνωστές τις απόψεις τους γι’ αυτόν τα τελευταία οκτώ χρόνια με την προκατειλημμένη κάλυψή του», συνέχισε.

Άμεση ήταν η αντίδραση της Χαντ, η οποία τόνισε πως συνάδελφοί της είναι «επαγγελματίες».  Παράλληλα, κάλεσε τη Λίβιτ να ανακαλέσει όσα είπε.

Ωστόσο, εκείνη συνέχισε να επιτίθεται στους συντονιστές και επέμεινε ότι «αναφέρει γεγονότα που οι συνάδελφοί σας έχουν πει στο παρελθόν».

Τότε η παρουσιάστρια την προειδοποίησε πως θα σταματήσει την συνέντευξη αν συνεχίσει να επιτίθεται στους συναδέλφους της. Πράγματι, λίγο μετά την έκοψε στον «αέρα».

Δείτε το βίντεο με όσα έγιναν on air

«Λυπάμαι … Καρολάιν ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. Είσαι ευπρόσδεκτη να επανέλθεις ανά πάσα στιγμή», δήλωσε η Χαντ.

Και συμπλήρωσε: «Είναι ευπρόσδεκτη να επιστρέψει και να μιλήσει για τον Ντόναλντ Τραμπ. Ο Ντόναλντ Τραμπ θα έχει ίσο χρόνο με τον Τζο Μπάιντεν όταν και οι δύο θα έρθουν μαζί μας … αργότερα αυτή την εβδομάδα στην Ατλάντα για το ντιμπέιτ».

Μετά την εκπομπή, η Χαντ, θέλοντας να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα, έγραψε στο Χ: «Έρχεστε στην εκπομπή μου, σέβεστε τους συναδέλφους μου. Τελεία και παύλα. Δεν με ενδιαφέρει σε ποια πλευρά του διαδρόμου βρίσκεστε, όπως δείχνει ξεκάθαρα το ιστορικό μου».

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024