Ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή μετρούν περίπου τρία χρόνια σχέσης και το λαμπερό ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Στα πλάνα που εξασφάλισε το Mykonos Live αποτυπώνεται πως ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή παραμένουν το ίδιο ερωτευμένοι.

Η κάμερα του Πέτρου Νάζου τους τσάκωσε στα Ματογιάννια να περπατούν χεράκι-χεράκι.

Από τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ, στον έρωτα

Ο διάσημος τραγουδιστής, ο οποίος ταξίδεψε στο νησί των Ανέμων για να τραγουδήσει σε γνωστό beach bar restaurant στο Καλό Λιβάδι, ήταν χαμογελαστός και ευδιάθετος, το ίδιο και η αγαπημένη του, η οποία είναι μοντέλο και έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από το GNTM.

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ «Άσε με να σε προσέχω», συγκατοικεί και περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί, με την αναγγελία του γάμου τους να είναι θέμα χρόνου.

Η ερωτική εξομολόγηση για την Ιωάννα Σαρρή

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιώργος Σαμπάνης σε μια συνέντευξή του με ιδιαίτερα εξομολογητικό χαρακτήρα είχε μιλήσει για τον έρωτά του με την Ιωάννα Σαρρή στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Με κούρασε να κρύβω τις σχέσεις μου και να μην μπορώ να κυκλοφορήσω. Η τωρινή μου σχέση ήταν δύσκολο να κρυφτεί. Μας έβγαλαν μια φωτογραφία με την Ιωάννα κι είπα φτάνει το κρυφτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Σαμπάνης.

«Με την Ιωάννα γνωριστήκαμε στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του ‘Άσε με να σε προσέχω’. Με την Ιωάννα είμαστε μαζί λίγους μήνες αλλά ωραίους. Είμαι ερωτευμένος με την Ιωάννα», δήλωνε χαρακτηριστικά πριν από καιρό για τη σχέση με τη σύντροφό του.