Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ο Σον Πεν δηλώνει ενθουσιασμένος που είναι single

Ο Σον Πεν δηλώνει ενθουσιασμένος που είναι single

Ο διάσημος ηθοποιός Σον Πεν έχει αναθεωρήσει τις απόψεις του για τις ερωτικές σχέσεις και δηλώνει ενθουσιασμένος που είναι single στη ζωή του. Τι τον οδήγησε στην αλλαγή στάσης;

Ο αγαπημένος ηθοποιός Σον Πεν δηλώνει ενθουσιασμένος που είναι single και αναλύει τους λόγους πίσω από τα νέα δεδομένα που θέτει για ενδεχόμενη επόμενη σχέση του.

«Αν πρόκειται να κάνω μια σχέση, θα είμαι ακόμα ελεύθερος ή δεν θα είμαι σε αυτή και δεν θα πληγωθώ» υπογράμμισε ο Σον Πεν προκαλώντας έκπληξη στους θαυμαστές του.

Ο 63χρονος ηθοποιός μίλησε για τον λόγο που άλλαξε η οπτική του για τις σχέσεις σε συνέντευξή του στους New York Times.

«Είμαι απλά ελεύθερος. Αν πρόκειται να είμαι σε μια σχέση, θα είμαι ακόμα ελεύθερος ή δεν θα είμαι σε αυτή και δεν θα πληγωθώ. Δεν έχω την αίσθηση ότι θα ραγίσει ξανά η καρδιά μου από μια σχέση» υπογράμμισε ο Σον Πεν.

Η ερωτική ζωή του Σον Πεν

Υπενθυμίζεται πως ο Σον Πεν ήταν παντρεμένος με τη Μαντόνα από το 1985 έως το 1989. Το 1996 παντρεύτηκε τη Ρόμπιν Ράιτ με την οποία απέκτησαν την 33χρονη κόρη τους Dylan Frances Penn και τον 30χρονο Hopper Jack Penn.

Μετά το διαζύγιό τους το 2010, ο Σον Πεν παντρεύτηκε την Αυστραλή ηθοποιό Leila George το 2020. Τον Οκτώβριο του 2021, η Leila George υπέβαλε αίτηση διαζυγίου και η διαδικασία οριστικοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2022.

Έχει επίσης συνδεθεί ερωτικά με τη Σαρλίζ Θερόν, τη Σκάρλετ Γιόχανσον και την ηθοποιό Olga Korotyayeva.

Ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός θυμήθηκε περιπτώσεις όπου «το πρώτο πράγμα που βλέπω το πρωί είναι μάτια να αναρωτιούνται τι θα κάνω για τους να τους κάνω ευτυχισμένους εκείνη την ημέρα. Σπάνια ανταποκρινόμουν» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Σον Πεν.

«Σε έναν από τους γάμους μου ήταν σαν το Real Housewives of Beverly Hills ή σαν το Love Island. Ούτε που ήμουν στο δωμάτιο -δεν το λέω για να είμαι χαριτωμένος- πέθαινα. Ένιωθα την καρδιά μου και τον εγκέφαλό μου να συρρικνώνεται. Ήταν επίθεση» επισήμανε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Οι φίλες του που είναι «όμορφοι, υπέροχοι άνθρωποι με τους συντρόφους τους ή υπέροχοι από μόνοι τους έχουν δείξει στον ηθοποιό πως «οι σχέσεις δεν χρειάζεται να είναι δραματικές ή εξαντλητικές».

Ο Σον Πεν υπογράμμισε πως δεν αγαπά πλέον το δράμα στο ρομάντζο και αποφεύγει το περιττό δράμα και τις επισκέψεις από τους «θεούς του τραύματος».

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024