Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Χρήστος Μάστορας: Ο ξέφρενος χορός με την αδερφή του Αμαλία και το «La Luna»

Χρήστος Μάστορας: Ο ξέφρενος χορός με την αδερφή του Αμαλία και το «La Luna»

Μέσα από το TikTok, ο πολυτάλαντος frontman του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο χορεύει με την αδερφή του, Αμαλία, το «La Luna»

Ο Χρήστος Μάστορας και η αδερφή του Αμαλία μοιράστηκαν μία χαριτωμένη τους στιγμή στα social media, δείχνοντας τις ικανότητές τους στον χορό.

Κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από τα γυρίσματα της ταινίας «Υπάρχω» όπου υποδύεται τον θρυλικό Στέλιο Καζαντζίδη και λίγο πριν αρχίσει η φετινή καλοκαιρινή περιοδεία με τις ΜΕΛΙSSES, ο Χρήστος Μάστορας πέρασε χρόνο με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Μέσα από το TikTok, ο πολυτάλαντος frontman του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο χορεύει με την αδερφή του, Αμαλία, το «La Luna», το νέο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει το κορυφαίο γκρουπ, από την Panik Records, σε λίγες ημέρες.

Δείτε το βίντεο

@xmastoras_official Κι αν δεν θυμάμαι θυμάται αυτή…🌙 #LaLuna #melisses #newsong #comingsoon #fyp #foryou #foryou #panikrecords #greekmusic #greeksongs ♬ πρωτότυπος ήχος – XMastoras

Μάλιστα, το «La Luna» έρχεται τη στιγμή που το πρόσφατο hit που έβγαλαν οι ΜΕΛΙSSES, το «Μοναχική Καρδιά», συνεχίζει τη σαρωτική επιτυχία του στο Spotify, το YouTube και το ραδιοφωνικό airplay.

Μέσα σε περίπου 3 εβδομάδες κυκλοφορίας, έχει γίνει χρυσό σε πωλήσεις, μετρά πάνω από 3 εκατομμύρια streams και 3 εκατομμύρια YouTube views, ενώ κατέκτησε το no1 των γενικών και των μουσικών trends και βρίσκεται στο top3 των ραδιοφώνων.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024