Σάββατο 29 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Έρχεται το «Shrek 5» - Πότε θα βγει στους κινηματογράφους

Έρχεται το «Shrek 5» – Πότε θα βγει στους κινηματογράφους

Ένα ακόμα επεισόδιο του πολυαγαπημένου franchise κινουμένων σχεδίων «Shrek» αναμένεται να έρθει σύντομα στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Η ταινία «Shrek 5» μπορεί να αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές οθόνες ήδη από το επόμενο έτος, σύμφωνα με τον Έντι Μέρφι.

Έχουν περάσει 23 χρόνια από τότε που η πρώτη ταινία με πρωταγωνιστή το μοναχικό τέρας έκανε πρεμιέρα και τώρα ένα ακόμα επεισόδιο του πολυαγαπημένου franchise κινουμένων σχεδίων μπορεί να είναι έτοιμο πολύ νωρίτερα από ό,τι φαντάζονται οι θαυμαστές.

Η αποκάλυψη του Έντι Μέρφι για το «Shrek»

Σε συνέντευξη στο Collider ενόψει της κυκλοφορίας του «Beverly Hills Cop: Axel F» ο Έντι Μέρφι, ο οποίος δανείζει τη φωνή του στον Γάιδαρο (Donkey) στις ταινίες «Shrek»– όχι μόνο επιβεβαίωσε ότι μια νέα ταινία είναι πράγματι στο στάδιο της παραγωγής, αλλά ότι μπορεί να υπάρξει ακόμη και ξεχωριστό φιλμ για τον Γάιδαρο.

«Ξεκινήσαμε να κάνουμε το Shrek 4 ή 5 πριν από 5 μήνες. Το έκανα αυτό, ηχογράφησα την πρώτη πράξη και θα το κάνουμε φέτος, θα το τελειώσουμε» ανέφερε ο Αμερικανός ηθοποιός, κωμικός, σκηνοθέτης και τραγουδιστής. «Ο Σρεκ έρχεται και ο Γάιδαρος θα έχει τη δική του ταινία. Θα κάνουμε λοιπόν μία ταινία Σρεκ και θα κάνουμε μία Donkey».

Ερωτηθείς αν ηχογραφούσε και για τις δύο ταινίες ταυτόχρονα, ο ηθοποιός εξήγησε: «Όχι, όχι ταυτόχρονα. Άρχισα να ηχογραφώ για την ταινία Shrek, νομίζω ότι θα κυκλοφορήσει το 2025 και θα κάνουμε την ταινία Donkey στη συνέχεια».

Το 2023, το Variety ανέφερε ότι η Universal εξέταζε μια πέμπτη ταινία «Shrek» με το αρχικό καστ των Έντι Μέρφι, Μάικ Μάγιερς και Κάμερον Ντίαζ, εκτός από ένα spinoff για τον «Donkey».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ουνιόν Χάουζ

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της φιλικής αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ουνιόν Χάουζ. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024