Σάββατο 29 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Mia Farrow: Νοσταλγεί τον αξέχαστο γάμο της με τον Frank Sinatra – «Τον αγάπησα με όλη μου την καρδιά»

Mia Farrow: Νοσταλγεί τον αξέχαστο γάμο της με τον Frank Sinatra – «Τον αγάπησα με όλη μου την καρδιά»

Ο γάμος της Mia Farrow και του Frank Sinatra, μέσα από τις εξομολογήσεις της Farrow.

Είναι αρκετές οι γυναίκες που στιγμάτισαν τη ζωή του Frank Sinatra. Και σίγουρα και ο ίδιος μπορούσε να αλλάξει την ζωή μιας γυναίκας, με μόνο ένα βλέμμα του. Το σίγουρο είναι πως η ζωή της Mia Farrow δεν θα ήταν η ίδια, αν δεν είχε γνωρίσει και παντρευτεί αυτή την θρυλική προσωπικότητα του Sinatra. Όλα για εκείνη άλλαξαν μέσα σε μια νύχτα, ενώ οι δυο τους μας χάρισαν έναν από τους γάμους που έμειναν στην ιστορία.

Πριν από μερικές ημέρες, η διάσημη ηθοποιός δημοσίευσε ορισμένες εικόνες από τον θρυλικό της γάμο με τον Frank, όπου η ίδια είναι άκρως εντυπωσιακή με το pixie κούρεμα της.


«Ο Frank Sinatra ήταν πολλά πράγματα – ένας gentleman μέσα σε αυτά», έγραψε αρχικά η Mia Farrow. «Πριν μου κάνει πρόταση γάμου, ζήτησε πρώτα από τη μητέρα μου την άδεια να με παντρευτεί. Εκείνος και εγώ ήμασταν δίπλα στην πισίνα του στο Palm Springs όταν έκανε την πρόταση. Μου έδωσε ένα όμορφο διαμαντένιο δαχτυλίδι και μετά έφυγε για το Λονδίνο όπου γύριζε μια ταινία.

»Επέστρεψα στο μικρό, μονοόροφο ενοικιαζόμενο σπίτι μου στο Λος Άντζελες. Ξαφνικά παπαράτσι και φλας είχαν κατακλύσει κάθε παράθυρο του σπιτιού μου. Δεν υπήρχαν κουρτίνες. Είχα κρυφτεί στο μπάνιο. Όταν ήταν σκοτάδι δεν άνοιγα τα φώτα. Τελικά σύρθηκα (κάτω από τα παράθυρα) στην κουζίνα για πίτσα. Το άνοιγμα ενός ψυγείου από το πάτωμα είναι μια πρόκληση. Ο Frank τηλεφώνησε και δεν ανέφερα την κατάσταση γιατί σε κανέναν δεν αρέσει να τους παραπονιούνται, αλλά είχε δει κάτι στην αγγλική τηλεόραση και είπε ότι θα παντρευτούμε την επόμενη μέρα, στο Λας Βέγκας.

»Δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου. Το πρωί ήρθε η φίλη μου η Μαρία και είπε ότι το λευκό κοστούμι στη ντουλάπα θα μου έκανε μια χαρά… λυπήθηκα που η μαμά μου δεν θα ήταν εκεί – ήξερα ότι θα πληγωθεί. Και τα παιδιά του που τα αγάπησα. Αλλά όλα αυτά ήταν εκτός ελέγχου μου.

»Ο φίλος μου ο Babs με πήγε στο αεροδρόμιο και το αεροπλάνο του Frank με πήγε στο Βέγκας όπου εκείνος με περίμενε σε ένα σαλόνι του ξενοδοχείου Sands. Έδειχνε πολύ όμορφος και έλαμπε. Δεν θυμάμαι να έχω πει τους όρκους του γάμου μας. Ένιωθα ζαλισμένη.

»Κάποια στιγμή εμφανίστηκε μια τεράστια τούρτα και φωτογράφος. Συνήθως μου αρέσει πολύ να τρώω τούρτες, αλλά εκείνη την στιγμή δεν μπορούσα να το καταφέρω. Όλα ήταν πέρα ​​από αυτό που μπορούσα να επεξεργαστώ. Μετά την τούρτα, ο Frank είπε: “Θα βγούμε έξω και θα αφιερώσουμε στα media λίγα λεπτά για να μας αφήσουν ήσυχους”. (Κάτι που δεν έγινε ποτέ).

Μετά πήγαμε στο σπίτι του στο Palm Springs. Καλέσαμε τις οικογένειές μας, φορέσαμε άνετα ρούχα και πραγματικά δεν έχω λόγια για το πόσο χαρούμενοι ήμασταν. Ο φίλος μας o Edie μας έκανε ένα πάρτι στο Λος Άντζελες. Φόρεσα το δαντελωτό φόρεμα. Θυμάμαι ότι κόστιζε είκοσι επτά δολάρια. Το πάρτι ήταν διασκεδαστικό. Ήρθε η οικογένειά μου και πολλοί από τους διάσημους φίλους του Frank. Tότε έφαγα πολύ κέικ. Και τον αγάπησα με όλη μου την καρδιά».

Η Mia ήταν 21 κι ο Frank 50 όταν γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του Von Ryan’s Express. Ο Sinatra ξαναζούσε στιγμές δόξας αφού είχε μόλις κυκλοφορήσει το Strangers in the night, ενώ η Mia έλεγε ναι σε όσα της ζητούσε ο ίδιος.

Παντρεύτηκαν μέσα σε λίγους μήνες το 1966, αλλά ο γάμος τους κράτησε μόλις 2 χρόνια. Όλα ξεκίνησαν όταν η Farrow ακύρωσε την συμμετοχή της στο Detective, την ταινία που γυρνούσε το ’68 ο Frank, για να παίξει τελικά στο Μωρό της Ρόζμαρι. Ο γάμος είχε έτσι κι αλλιώς ημερομηνία λήξης, αλλά ο πάντα δραματικός και αμείλικτος Sinatra, αποφάσισε να παραδώσει με τα ίδια του τα χέρια τα χαρτιά του διαζυγίου στη Mia, μπροστά σε όλο το συνεργείο του Πολάνσκι, στα γυρίσματα του μυθικού του θρίλερ.

Η Mia βέβαια υποστήριξε πως παρά το διαζύγιο, η σχέση της με τον Frank ήταν μια σχέση ζωής, και μάλιστα απάντησε κάποτε πως ο γιος της (που γεννήθηκε το Δεκέμβρη του ’87) «πιθανότατα» είναι παιδί του θρυλικού ερμηνευτή. Η Nancy Sinatra όμως, είπε πως αυτό είναι «μια ακόμα ανοησία της Mia».

Πηγή: Grace

Sports in

Στην Αθήνα ο Ντόρσεϊ – Ολοκληρώνεται η επιστροφή του στον Ολυμπιακό

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου (29/6) στην Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024