Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Μαύρισμα: Τα tips για να το διατηρήσετε αναλλοίωτο

Μαύρισμα: Τα tips για να το διατηρήσετε αναλλοίωτο

Ένα από τα μυστικά βήματα για να αποκτήσετε τέλειο μαύρισμα είναι να ενυδατώνετε το σώμα σας καθημερινά.

Οι πρώτες βουτιές έχουν ξεκινήσει και αν κάτι μας απασχολεί είναι το πώς θα διατηρήσουμε το μαύρισμά μας τόσο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού όσο και μετά το καλοκαίρι. Υπάρχουν ορισμένα tips που μπορούμε να ακολουθήσουμε και να έχουμε μια sunkissed επιδερμίδα που θα αναδεικνύει υπέροχα όλα τα καλοκαιρινά μας outfits.

Απολέπιση, ενυδάτωση, έξυπνη διατροφή αλλά και κάποια ειδικά self tan προϊόντα είναι τα «όπλα» για μία μαυρισμένη επιδερμίδα με διάρκεια!

Ένα από τα μυστικά βήματα για να αποκτήσετε ένα τέλειο μαύρισμα είναι να ενυδατώνετε το σώμα σας καθημερινά. Επιλέγετε την αγαπημένη σας κρέμα και με απαλές κινήσεις, την εφαρμόζετε σε όλο σας το σώμα. Δοκιμάστε ακόμα να χρησιμοποιήσετε λάδι σώματος και συγκεκριμένα μετά το ντους, πριν σκουπιστείτε καλά με την πετσέτα.

Αρκούν μερικές ταμποναριστές κινήσεις για να φύγει το νερό από επάνω σας και στη συνέχεια εφαρμόστε το λάδι και αφήστε το να απορροφηθεί από την επιδερμίδα σας. Δεν υπάρχει καλύτερη συμβουλή για να βοηθήσετε το μαύρισμά σας να διατηρηθεί, αλλά και να δείχνει το σώμα σας πιο λαμπερό και υγιές.

Δεύτερο βήμα είναι η απολέπιση με ένα ήπιο scrub με μικρούς κόκκους. Μπορείτε να κάνετε απολέπιση και με τη βοήθεια μιας λούφας χωρίς όμως να κάνετε «σκληρές» κινήσεις ώστε να διατηρηθεί όσο περισσότερο γίνεται το μαύρισμα.

Ορισμένες ουσίες που διεγείρουν την έκκριση μελανίνης και βοηθούν το μαύρισμα αλλά και την υγιή όψη της επιδερμίδας είναι η βιταμίνη Ε, βιταμίνη Α και βιταμίνη C, ο ψευδάργυρος και τα καροτονοειδή όπως η β-καροτίνη , το λυκοπένιο και η λουτεΐνη. Αναζητήστε τις συγκεκριμένες ουσίες στα ροδάκινα, τα καρότα, το πεπόνι, το καρπούζι και τις ντομάτες.

Τέλος, πάντα ένα self tan μπορεί να ενισχύσει το μαύρισμα. Σε κάθε συσκευασία αναγράφεται ο χρόνος που πρέπει να αφήσετε το self tanner για να δράσει, ανάλογα με την ένταση χρώματος που επιθυμείτε.

Oι ειδικοί συνιστούν ένα σταδιακό μαύρισμα. «Η επιλογή του σταδιακού και όχι του στιγμιαίου μαυρίσματος επιτρέπει να αποκτήσετε το μαύρισμα στο επίπεδο που θέλετε να είναι», λέει η Nicole Currie στο The Stylist. «Σας δίνει την ελευθερία να δημιουργήσετε μια ελαφριά λάμψη, σε ένα βαθύ μαύρισμα, ανάλογα με τον αριθμό των εφαρμογών. Το σταδιακό μαύρισμα είναι η καλύτερη επιλογή καθώς θα επιβραδύνει τον ρυθμό με τον οποίο θα ξεθωριάσει».

Πηγή: Grace

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024