Σάββατο 29 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Τα 4+1 face mists που θα σας σώσουν από τον καύσωνα

Τα 4+1 face mists που θα σας σώσουν από τον καύσωνα

Το καλοκαίρι έχει έρθει πιο νωρίς φέτος και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να εξοπλιστείτε με τους απαραίτητους συμμάχους. ΄Ενας από αυτούς είναι το face mist!

O καύσωνας των τελευταίων ημερών, μας κάνει να αναζητούμε τρόπους να δροσιστούμε. Ένας από τους τρόπους που θα μας ανακουφίσουν έστω και στιγμιαία από τη ζέστη είναι να ψεκάσουμε στο πρόσωπό μας ένα face mist! Οι περισσότερες από μας γνωρίζουμε ότι πρέπει να ενυδατώνουμε την επιδερμίδα μας 2 φορές την ημέρα, μία το πρωί και μία λίγο πριν κοιμηθούμε το βράδυ.

Τα face mists όμως έρχονται να δώσουν τη λύση για 24/7 ενυδάτωση. Οι αναζωογονητικές συνθέσεις τους, όχι μόνο δροσίζουν το πρόσωπο με ένα ψέκασμα αλλά παράλληλα του χαρίζουν όλα τα οφέλη του ιαματικού νερού και των αιθερίων ελαίων που περιέχουν.

Ακόμη, αν έχετε ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα είναι η τέλεια προσθήκη για το νεσεσέρ σας. Μάλιστα τώρα το καλοκαίρι η επιδερμίδα χρειάζεται ανάλαφρα προϊόντα και όχι βαριές συνθέσεις ώστε να «αναπνέει». Βέβαια να ξεκαθαρίσουμε ότι τα face mists λειτουργούν συμπληρωματικά και δεν αντικαθιστούν άλλα προϊόντα όπως την κρέμα και το serum σας.

Για να έχετε ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση δροσιάς, φυλάξτε το στο ψυγείο!

4+1 face mists που θα σας σώσουν από τον καύσωνα αυτό το καλοκαίρι:

Ιαματικό νερό Eau thermal, Vichy

Ιδανικό για τις ευαίσθητες επιδερμίδες, πλούσιο σε σπάνια μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Το Ιαματικό Νερό της Vichy είναι γνωστό για τις μοναδικές καταπραϋντικές, τονωτικές και αναζωογονητικές του ιδιότητες που οφείλονται σε ένα μοναδικό συνδυασμό σπάνιων μετάλλων και πολύτιμων ιχνοστοιχείων, όπως Σίδηρος, Νάτριο, Μαγγάνιο και Πυρίτιο.

Luxurious Sun Care Hydrating Antioxidant Mist Face & Body, InterMed

Προσφέρει φροντίδα στην ταλαιπωρημένη και ερεθισμένη από τον ήλιο επιδερμίδα, βαθιά και διαρκή ενυδάτωση και ενεργοποιεί τη φυσική αναπλαστική και επουλωτική ικανότητα του δέρματος. Τονώνει το ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα και καταπραΰνει από τους μικροερεθισμούς, το αίσθημα καψίματος και το ερύθημα.

Anti-Thermal Spring Sea Water Mist, Frezyderm

Καταπραϋντικό νερό που δροσίζει άμεσα την καταπονημένη από τον ήλιο επιδερμίδα. Ενισχύει το δερματικό φραγμό ο οποίος αποδυναμώνεται από την αύξηση της θερμοκρασίας και την υπερβολική έκθεση στον ήλιο ενώ παρέχει προστασία των δερματικών κυττάρων.

Eau Thermale Spring Water, Avène

Το Σπρέι Ιαματικού Νερού της Avène μπορεί να χρησιμοποιείται καθημερινά για να βοηθήσει στην αφαίρεση των υπολειμμάτων ρύπων μετά τον καθαρισμό ή για να προετοιμάσει την επιδερμίδα και να διευκολύνει την εφαρμογή των προϊόντων ενυδάτωσης.

Evian Face Water Brumisateur

Το face water ή αλλιώς face mist, αναζωογονεί την επιδερμίδα, δροσίζει το πρόσωπο και το ενυδατώνει.Μπορεί να εφαρμοστεί στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης του προσώπου ως βάση καθώς αυξάνει την απορροφητικότητα των συστατικών που θα εφαρμοστούν στη συνέχεια.

Sports in

Στο μυαλό του Βεζένκοφ…

Για τον Σάσα Βεζένκοφ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα αν αποχωρήσει τελικά από το NBA αλλά θα χρειαστεί υπομονή

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024