Δεν θα ήταν υπέροχο να βγείτε στην παραλία νιώθοντας σε φόρμα, γεμάτη ενέργεια και αυτοπεποίθηση για το σώμα σας αυτό το καλοκαίρι;

Και μπορεί το καλοκαίρι να είναι ήδη εδώ όμως δεν είναι αργά για να ξεκινήσετε να προετοιμάζετε το σώμα μας για τις επερχόμενες διακοπές σας στην παραλία.

Το κλειδί είναι να έχετε ένα πρόγραμμα άσκησης το οποίο θα τηρείτε.

Είναι επίσης σημαντικό  να τρώτε τις σωστές τροφές, καθώς αυτό παίζει τεράστιο ρόλο στην υγεία, τη δύναμη και την ευεξία σας.

Και αν το προηγούμενο διάστημα αναβάλατε την επίσκεψή σας στο γυμναστήριο τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε το δικό σας πρόγραμμα γυμναστικής μετατρέποντας στο σπίτι σας σε γυμναστήριο.

Η γυμναστική στο σπίτι αποτελεί την ιδανική λύση, αφού μπορείτε να κάνετε όποτε και όπως θέλετε, αποφεύγοντας τις χρονοβόρες αποστάσεις και τις ενοχλητικές αναμονές του γυμναστηρίου.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαμορφώστε το πρόγραμμά σας με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείτε να αφιερώνετε περίπου 40 λεπτά την ημέρα για την γυμναστική σας, συνολικά τέσσερις φορές την εβδομάδα ή και περισσότερο, εφόσον το επιθυμείτε.

Εάν στόχος σας είναι και η απώλεια βάρους σε αυτό μπορεί να σας βοηθήσει η αερόβια γυμναστική και πιο συγκεκριμένα η χρήση ενός διαδρόμου. Καθώς περπατάτε μπορείτε να «κάψετε» τις περιττές θερμίδες, να βελτιώσετε την αντοχή σας αλλά και να ενδυναμώσετε τους μυς σε όλο το σώμα.

Και για να σας βοηθήσουμε βρήκαμε τρεις διαδρόμους γυμναστικής για να ξεκινήσετε άμεσα τις προπονήσεις.

Διάδρομος Γυμναστικής Xiaomi Kingsmith Walking Pad R1 Pro

Ο διάδρομος WalkingPad R1 Pro διαθέτει λειτουργίες για τρέξιμο και περπάτημα που προσαρμόζονται στις καθημερινές ανάγκες σας για άσκηση. Το WalkingPad R1 Pro εξοικονομεί χώρο κατά 90% σε σχέση με τον παραδοσιακό διάδρομο και μπορεί εύκολα να αναδιπλωθεί και να αποθηκευτεί με τη βοήθεια του διπλού σχεδιασμού αναδίπλωσης και τις ομαλής κίνησης των τροχών.

Το WalkingPad R1 Pro ενσωματώνει ένα μοναδικό μηχανισμό διπλής αναδίπλωσης όπου το σώμα του διαδρόμου και η λαβή μπορούν να αναδιπλωθούν εύκολα για εύκολη αποθήκευση.

Διάδρομος Γυμναστικής Amila Velos F200PI Ηλεκτρικός 2hp για Χρήστη έως 120kg
O διάδρομος γυμναστικής Velos F200PI είναι ένας υψηλής ποιότητας διάδρομος με κινητήρα 2HP και κλίση ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη σε 12 επίπεδα, ιδανικό για την κατηγορία του ιμάντα διαστάσεων 42x125cm, και σύστημα απορρόφησης κραδασμών με ελαστομερή στοιχεία.

Η κατασκευή του πλαισίου επιτρέπει μέγιστο βάρος χρήστη 120 Kg.

Ρυθμίστε την ταχύτητα και την κλίση εύκολα από τα κουμπιά στις λαβές που διαθέτει ή με τα κουμπιά άμεσης αλλαγής πάνω στην κονσόλα. Μετρήστε το επίπεδο των καρδιακών σας παλμών με τους αισθητήρες αφής.

Βρείτε το πρόγραμμα προπόνησης που σας αρέσει περισσότερο ανάμεσα σε ένα πλήθος 36 προκαθορισμένων προγραμμάτων ή φτιάξτε το δικό σας.

Διάδρομος Γυμναστικής X-Fit Legend Μαύρο
Ο νεότερος διάδρομος της σειράς X-FIT ονομάζεται LEGEND και αποτελεί την πιο στιβαρή, ανθεκτική και αξιόπιστη λύση στο χώρο των οικιακών διαδρόμων.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του είναι το τεράστιο βάρος του (100 κιλά), κάτι που σημαίνει απόλυτη ανθεκτικότητα και σταθερότητα ακόμα και στις πιο υψηλές ταχύτητες (έως 20χλμ/ώρα).

Ο LEGEND αποτελεί ένα μικρό αισθητικό θαύμα, ταιριάζοντας απόλυτα σε ένα όμορφο κοινόχρηστο ή ιδιωτικό δωμάτιο, αφού η υψηλή αισθητική του σε συνδυασμό με την ποιότητα κατασκευής του μας προκαλεί και μας ελκύει να τον δοκιμάσουμε ξανά και ξανά.

Κάθε προπόνηση στον X-FIT LEGEND μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά σε όποιο στόχο έχουμε θέσει, σε σχέση με τη βελτίωση της υγείας και της εξωτερικής μας εμφάνισης, ενώ μέσα από ένα πλήθος διαφορετικών προγραμμάτων, το ενδιαφέρον και το κίνητρο παραμένουν σε υψηλά επίπεδο.

Μπορείτε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.gr σε διαδρόμους και αξεσουάρ γυμναστικής, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή ενώ θα τα παραλάβετε στην πόρτα σας στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της χώρας.