Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Καλοκαιρινό μακιγιάζ: Οι τάσεις που θα βλέπετε παντού φέτος το καλοκαίρι

Καλοκαιρινό μακιγιάζ: Οι τάσεις που θα βλέπετε παντού φέτος το καλοκαίρι

Τα beauty trends της φετινής σεζόν είναι πολλά και αυτά είναι όλα όσα θα χρειαστείτε για να δημιουργήσετε το πιο hot μακιγιάζ στις διακοπές σας.

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και οι βραδινές έξοδοι σε beach parties έχουν ήδη ξεκινήσει. Εκτός από το κλασικό wet hair look, που οι περισσότερες κάνουμε για έξτρα δροσιά και ανεμελιά, χρειαζόμαστε ένα ελαφρύ και ταυτόχρονα εντυπωσιακό μακιγιάζ που θα ανταποκρίνεται στις αυξημένες ανάγκες της επιδερμίδας μας για το καλοκαίρι.

Οι hot τάσεις στο καλοκαιρινό μακιγιάζ

Εμπνευσμένα από τα εμβληματικά ’90s, τα makeup looks που θα μας συντροφεύουν τους επόμενους μήνες είναι γεμάτη φυσική λάμψη, χρώμα, διακριτικά χείλη και neon πινελιές.

Πολύχρωμο βλέμμα

Το φετινό καλοκαίρι εστιάζουμε στο πολύχρωμο eye makeup που θα μαγνητίσει τα βλέμματα. Μπορείτε να επιλέξετε τις αγαπημένες σας αποχρώσεις από την παλέτα σκιών σας και να τις εφαρμόσετε, δίνοντας έμφαση στους γήινους τόνους και στις πιο λαμπερές επιλογές.

Ροζ, μπλε electric, ανοιχτό καφέ, μωβ, αποτελούν όλα καλές επιλογές που θα κάνουν τα μάτια σας να ξεχωρίζουν. Αφού εφαρμόσετε το concealer με σφουγγαράκι ή πινέλο, προχωρήστε στην εφαρμογή της σκιάς και ολοκληρώστε με μάσκαρα που θα κάνει τις βλεφαρίδες σας να φαίνονται μακριές και γεμάτες.

Θαμπά χείλη

Χρώμα, ένταση και λάμψη έχουμε δει ήδη να πρωταγωνιστούν στα χείλη μας κατά την διάρκεια του χειμώνα ενώ οι μέρες του καλοκαιριού μας ξυπνούν πιο ρομαντική διάθεση που αποτυπώνεται και στο μακιγιάζ μας.

Επιλέξτε την nude απόχρωση που σας ταιριάζει για να γεμίσετε τα χείλη σας και «σβήστε» ελαφρώς το περίγραμμά τους για να πετύχετε αυτό το θαμπό εφέ. Για αυτό το look, μπορείτε να δώσετε ένταση στο βλέμμα σας, χρησιμοποιώντας μολύβι ματιών και σβήνοντας την άκρη του για ένα πιο soft αποτέλεσμα.

Εάν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και eyeliner για πιο edgy looks, επιλέξτε όμως την καφέ απόχρωση, μιας και το μαύρο μπορεί να είναι πολύ σκούρο για το καλοκαίρι.

 Λάμψη σε όλο το πρόσωπο

Μιμηθείτε την ηλιοκαμένη όψη που χαρίζει ο ήλιος στο πρόσωπό σας χωρίς να κάνετε ηλιοθεραπεία. Αφού εφαρμόσετε το foundation της επιλογής σας (προτιμήστε τις πιο ελαφριές συνθέσεις το καλοκαίρι) χρησιμοποιώντας το πινέλο σας, εφαρμόστε το concealer και στην συνέχεια έναν συνδυασμό δύο ή περισσότερων nude σκιών στα βλέφαρά σας.

Αφού τονίσετε τις γωνίες σας με το μπρόνζερ, εφαρμόσετε ρουζ και ολοκληρώσετε τα χείλη σας, εφαρμόστε μια γενναιόδωρη ποσότητα highlighter στα ζυγωματικά σας, στην μύτη και λίγο στην κορυφή των χειλιών σας.

Για πιο glowy αποτέλεσμα, εφαρμόστε στην εσωτερική γωνία των ματιών λαμπερή σκιά και ολοκληρώστε με ένα ενυδατικό setting spray.

Μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να τα καταφέρετε, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε καλλυντικά ενώ θα τα παραλάβετε όλα στην πόρτα σας, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας όπου κι αν βρίσκεστε.

Μάλιστα θα τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA και με δωρεάν μεταφορικά, όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα στην Υγεία και Ομορφιά.

Sports in

Σπανούλης: «Θέλουμε να βάλουμε ταυτότητα στην ομάδα»

Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε στις δηλώσεις του πως θέλει να δώσει ταυτότητα στην Εθνική ομάδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024