Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Κασσελάκης για ΝΔ: Το κόμμα της «μαύρης σακούλας» μας προκαλεί - Θα σπάσω το σύστημα του μαύρου χρήματος

Κασσελάκης για ΝΔ: Το κόμμα της «μαύρης σακούλας» μας προκαλεί – Θα σπάσω το σύστημα του μαύρου χρήματος

Ο Στέφανος Κασσελάκης απαντά δηκτικά στην κυβέρνηση και τον Παύλο Μαρινάκη για τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ και τη χρηματοδότηση των κομμάτων

Με μία σκληρή δήλωση απαντά ο Στέφανος Κασσελάκης στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, που σχολίασε τις αναφορές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ περί «μαύρου χρήματος», χαρακτηρίζοντας τη Νέα Δημοκρατία ως το «κόμμα της μαύρης σακούλας».

«Το κόμμα της μαύρης σακούλας, το κόμμα που έκανε την ακριβότερη προεκλογική καμπάνια στην Ευρώπη χρωστώντας μισό δισ. ευρώ, μας προκαλεί»», τονίζει ο κ. Κασσελάκης σε ανάρτησή του.

Και προσθέτει: «Το κόμμα που κρύβει τη ρύθμιση χρέους του από τους πολίτες, μας προκαλεί. Το κόμμα που αρνείται να δημοσιοποιούνται οι ρυθμίσεις χρεών των πολιτικών, μας προκαλεί».

«Σε ό,τι με αφορά, το σύστημα του μαύρου χρήματος στα ελληνικά κόμματα θα το σπάσω, ακόμη κι αν χρειαστεί να πέσω μαζί του», σημειώνει καταληκτικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Τι δήλωσε ο Μαρινάκης

«Κάθε σοβαρή καταγγελία για να έχει αξιοπιστία πρέπει να διατυπώνεται και να αναφέρεται στις αρμόδιες αρχές», σχολίασε ο Παύλος Μαρινάκης, ερωτηθείς σχετικά με τις αναφορές Κασσελάκη στο «μαύρο χρήμα», κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ενώ προσέθεσε πως «αν έχει κάτι περισσότερο σε αυτό που λέμε, αν έχει σοβαρές αιτιάσεις, ας πάει στη Δικαιοσύνη».

Παράλληλα, ο κ. Μαρινάκης χαρακτήρισε «κυνικό» τον τρόπο με τον οποίο ο Στέφανος Κασσελάκης «παραδέχτηκε», όπως τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μέσω μιας ανάρτησης από την Αμερική, ότι όλον αυτό τον καιρό «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε πρόγραμμα» στην πραγματικότητα.

«Μιλάμε για τον ίδιο άνθρωπο που για μήνες υπερηφανευόταν για το κοστολογημένο πρόγραμμα του κόμματός του και αυτός είναι και ο λόγος που δεν προσήλθε ποτέ και στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρινάκης.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024