Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Πηγές ΝΔ για Κασσελάκη: Ποιο σύστημα μαύρου χρήματος θα σπάσει; Αυτό που υπαινίχθηκε ότι υπήρχε στον ΣΥΡΙΖΑ;

Πηγές ΝΔ για Κασσελάκη: Ποιο σύστημα μαύρου χρήματος θα σπάσει; Αυτό που υπαινίχθηκε ότι υπήρχε στον ΣΥΡΙΖΑ;

Για «φτηνές πρακτικές και συκοφαντίες» κατηγορούν τον Στέφανο Κασσελάκη πηγές της Νέας Δημοκρατίας

Ειρωνικά σχολιάζουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας τις αναφορές του Στέφανου Κασσελάκη περί «μαύρου χρήματος», απαντώντας στην ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία χαρακτήρισε το κυβερνών κόμμα ως «κόμμα της ‘μαύρης σακούλας‘».

«Για άλλη μία φορά ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατέφυγε σε φτηνές πρακτικές και συκοφαντίες χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», σημειώνουν από την Πειραιώς.

Και καλούν τον Στέφανο Κασσελάκη, «αντί να εκτοξεύει λάσπες και ύβρεις κατά της Νέας Δημοκρατίας, να αποκαλύψει ‘ποιο σύστημα μαύρου χρήματος θέλει να σπάσει ακόμη κι αν χρειαστεί να πέσει μαζί του’, όπως ο ίδιος δήλωσε».

Για να προσθέσουν χαρακτηριστικά: «Αυτό που υπαινίχθηκε ότι υπήρχε στον ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα παραδέχθηκε ακόμα και ο βουλευτής του κ. Ευάγγελος Αποστολάκης;».

Η κόντρα με τον Π. Μαρινάκη

Σημειώνεται ότι η σύγκρουση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ξέσπασε με αφορμή τις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη περί «μαύρου χρήματος», όταν μίλησε για τα οικονομικά του κόμματός του, τις οποίες και κλήθηκε να σχολιάσει ο Παύλος Μαρινάκης στη διάρκεια του briefing.

«Κάθε σοβαρή καταγγελία για να έχει αξιοπιστία πρέπει να διατυπώνεται και να αναφέρεται στις αρμόδιες αρχές», είπε αρχικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και προσέθεσε πως «αν έχει κάτι περισσότερο σε αυτό που λέμε, αν έχει σοβαρές αιτιάσεις, ας πάει στη Δικαιοσύνη».

Το θέμα, πάντως, άνοιξε ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας μάλιστα αιχμές για την περίοδο του Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία του κόμματος και προκαλώντας αναταράξεις στο εσωτερικό της Κουμουνδούρου.

«Κυκλοφορεί απίστευτο μαύρο χρήμα στα κόμματα στη χώρα μας. Μου λένε πολλοί: ‘πάρε κι εσύ, δεν βγαίνει αλλιώς. Έτσι είναι η Ελλάδα’. Λοιπόν – Ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει ποτέ μαύρα. Δεν θα έχει άγνωστες πηγές χρηματοδότησης», δήλωσε ο κ. Κασσελάκης, προαναγγέλλοντας απολύσεις τις οποίες αποκάλεσε «επίπονη διαδικασία εξορθολογισμού».

Sports in

Ο Γιαννακόπουλος προανήγγειλε επέκταση του Αταμάν (pic)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ανάρτησή του στα social media άφησε να εννοηθεί πως ο Εργκίν Αταμάν θα επεκτείνει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024