Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
«Σπαρτιάτες»: Στα πρόθυρα της διάλυσης η Κοινοβουλευτική Ομάδα - Ανεξαρτητοποιήθηκε και ο Γιώργος Ασπιώτης

«Σπαρτιάτες»: Στα πρόθυρα της διάλυσης η Κοινοβουλευτική Ομάδα – Ανεξαρτητοποιήθηκε και ο Γιώργος Ασπιώτης

Δεύτερη ανεξαρτητοποίηση από το κόμμα των Σπαρτιατών. Με πέντε βουλευτές το ακροδεξιό μόρφωμα και αν φύγει ακόμα ένας δεν υφίσταται Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Βροχή παραιτήσεων στο κόμμα «Σπαρτιάτες» που εισήλθε στη Βουλή με 12 βουλευτές το καλοκαίρι του 2023 και έχει απομείνει με πέντε. Μετά την ανεξαρτητοποίηση του Μιχάλη Γαυγιωτάκη ακολούθησε ο Γιώργος Ασπιώτης με το ακροδεξιό μόρφωμα να μετρά μείον δύο βουλευτές μέσα σε λίγες ώρες και να βρίσκεται στα πρόθυρα διάλυσης η Κοινοβουλευτική του Ομάδα, αν φύγει ακόμα ένας.

Στην επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα, ο βουλευτή Αχαΐας Γιώργος Ασπιώτης, «έχοντας υπόψη το άρθρο 51, παρ. 2 του Συντάγματος», δηλώνει ότι «από τούδε και στο εξής λειτουργώ ως ανεξάρτητος βουλευτές μη εντασσόμενος πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα ‘Σπαρτιάτες’».

Ανεξάρτητος βουλευτής δήλωνε, λίγο νωρίτερα, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, ο Μιχάλης Γαυγιωτάκης.

«Από τούδε και στο εξής λειτουργώ ως βουλευτής στο πλαίσιο του Συντάγματος και του Κανονισμού της Βουλής, έχοντας τιμηθεί με την ψήφο των πολιτών του Ηρακλείου Κρήτης, μη εντασσόμενος πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του πολιτικού κόμματος ‘Σπαρτιάτες’», δηλώνει ο Μιχάλης Γαυγιωτάκης στην επιστολή του.

Και προσθέτει: «Προτάσσουμε το θάρρος, τη δύναμη του φρονήματος, τα βήματα μπροστά και όχι την οπισθοχώρηση. Δεν χαριζόμαστε σε επίγειους παραδείσους, ούτε συνωμοτούμε στα θέλγητρα και προσταγές ενός επίδοξου εισβολέα».

Γαυγιωτάκης: Ο πρώτος και μοναδικός υποψήφιος στη λίστα του ψηφοδελτίου για τον νομό Ηρακλείου

Ο Μιχάλης Γαυγιωτάκης, γνωστός στην τοπική κοινωνία και ως «Μίστερ Κρήτη» εκλέχθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης με τους «Σπαρτιάτες», όντας ο  πρώτος και μοναδικός υποψήφιος στη λίστα του ψηφοδελτίου για τον νομό Ηρακλείου.

Ο Γαυγιωτάκης είχε λάβει μέρος σε διαγωνισμούς bodybuilder την δεκαετία του ’80, έχοντας κερδίσει συνεχόμενα στην κατηγορία του στο «Μίστερ Κρήτη» τις χρονιές 1983 και 1984 και το 1985 πήρε τον τίτλο.

Sports in

Ασταμάτητος Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 5,93μ.

Ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Εμμανουήλ Καραλής ο οποίος έκανε ξανά πανελλήνιο ρεκόρ μέσα σε εννέα μέρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024