Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
«Προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό ο Βεζένκοφ – Στο… κόλπο και για Σενγκέλια»

«Προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό ο Βεζένκοφ – Στο… κόλπο και για Σενγκέλια»

Ιταλικό Μέσο έριξε… βόμβα για Παναθηναϊκό και Σάσα Βεζένκοφ, ενώ κάνει αναφορά και για τον Τορνίκε Σενγκέλια!

Ο Παναθηναϊκός επισημοποίησε προ ολίγων ημερών την απόκτηση του Λορέντζο Μπράουν, δυναμώνοντας αισθητά την περιφέρειά του, όμως φαίνεται πως ψάχνεται για ακόμη μία μεγάλη κίνηση.

Συγκεκριμένα, οι πράσινοι είναι αποφασισμένοι να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο, με σκοπό να παραμείνουν στην κορυφή της Ευρώπης και να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις.

Μπορεί το «τριφύλλι» να αναζητεί αυτή την περίοδο έναν σέντερ, ο οποίος θα είναι ουσιαστικά συμπλήρωμα του Ματίας Λεσόρ, αλλά δημοσίευμα ιταλικού Μέσου εμπλέκει τον Παναθηναϊκό σε σενάρια απόκτησης του Τορνίκε Σενγκέλια!

Ωστόσο, η «Repubblica-Bologna» περί ου ο λόγος, τονίζει πως προτεραιότητα για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν είναι ο Σάσα Βεζένκοφ!

Η αναφορά των Ιταλών σε Βεζένκοφ και Σενγκέλια

«Ο Σενγκέλια αξιολογεί τις προτάσεις που έχει: η πιο μεγάλη είναι του Ερυθρού Αστέρα, αλλά μόνο για έναν χρόνο, η μεγαλύτερη σε διάρκεια είναι της Μπαρτσελόνα αλλά με χαμηλότερες αποδοχές και η πιο επίμονη του Παναθηναϊκού, που όμως για το ‘4’ έχει προτεραιότητα τον Βεζένκοφ. Και μετά υπάρχει η Βίρτους», αναφέρει αναλυτικά το ρεπορτάζ της Repubblica-Bologna.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός είχε κινηθεί και πέρσι για τον Σενγκέλια, αλλά τελικά απέκτησε τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Ο 32χρονος Γεωργιανός άσος έκανε μια εξαιρετική σεζόν με τη Βίρτους Μπολόνια, μετρώντας κατά μέσο όρο 14,5 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3,3 ασίστ, 1 ασίστ και 17,4 στην αξιολόγηση σε 27:25.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024