Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Σενάριο για Βιλντόζα και Βίρτους Μπολόνια (pic)

Σενάριο για Βιλντόζα και Βίρτους Μπολόνια (pic)

Δημοσίευμα από την Ιταλία αναφέρει πως ο Λούκα Βιλντόζα ίσως να μετακομίσει στην Βίρτους Μπολόνια.

Στα μέρη που ο Μανού Τζινόμπιλι ξεκίνησε τον θρύλο του ο Λούκα Βιλντόζα; Έτσι υποστηρίζουν στην Ιταλία. Αναφέρουν σε ρεπορτάζ ότι ο Αργεντινός γκαρντ αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν απο τον Παναθηναϊκό και ότι τον περιμένει η Μπολόνια.

Ρεπορτάζ στην Ιταλία φέρνει τον Λούκα Βιλντόζα στο στόχαστρο της Βίρτους Μπολόνια.

«Η έλευση του Λορέντζο Μπράουν θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τον Παναθηναϊκό, που θα έχει μια από τις καλύτερες περιφέρειες της διοργάνωσης. Η άφιξη του Μπράουν θα δημιουργήσει έναν μεγάλο αριθμό παικτών που αγωνίζονται στην ίδια θέση. Αυτός που αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα είναι ο Λούκα Βιλντόζα» γράφει η ιστοσελίδα «Basquetplus.com».

Και συνεχίζει: Ο Βιλντόζα έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2026, αλλά προορισμός του ενδέχεται να είναι η Ιταλία. «Η Βίρτους Μπολόνια, μια ομάδα που αγωνίζεται και στην EuroLeague και είναι ένας από τους σημαντικότερους συλλόγους της χώρας, με είδωλο έναν άλλο Αργεντινό, τον Μάνου Τζινόμπιλι».

«Τρομακτική»: Το σχόλιο της Euroleague για την περιφέρεια του Παναθηναϊκού

Η μεταγραφή του Λορέντζο Μπράουν στον Παναθηναϊκό είναι επίσημη, με τον έμπειρο γκαρντ να υπογράφει τριετές συμβόλαιο με τους «πράσινους».

Μετά και από αυτή την προσθήκη η περιφερειακή γραμμή των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδος πάει σε άλλο επίπεδο, με την Euroleague να μην αφήνει ασχολίαστο το γεγονός.

Σε ανάρτησή της η κορυφαία λίγκα της Ευρώπης χαρακτηρίζει «τρομακτική» την περιφέρεια της ομάδας του Εργκίν Αταμάν ο οποίος έχει να διαχειριστεί πλέον μία απίθανη τετράδα η οποία αποτελείται από τους Κέντρικ Ναν, Κώστα Σλούκα, Τζέριαν Γκραντ και φυσικά τον Λορέντζο Μπράουν.

Sports in

Ο Σπανούλης και η «θεωρία της σκάλας»

Ένα πράγμα που είχε μάθει αυτή η γενιά από τους παλαιότερους ήταν να μην αφήνει κανένα παιχνίδι χωρίς μάχη μέχρι εσχάτων με πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα φυσικά τον επικό ημιτελικό με τη Γαλλία στο Ευρωμπάσκετ του 2005

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024