Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Το Μαρόκο στέλνει ιατρική ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα

Το Μαρόκο στέλνει ιατρική ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα

Νέα επιχείρηση ιατρικής ανθρωπιστικής βοήθειας, κατ’ εντολή του βασιλιά του Μαρόκου, Μοχάμεντ ΣΤ', για τους Παλαιστίνιους που ζουν στη Λωρίδα της Γάζας.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου του μαροκινού υπουργείου Εξωτερικών του Μαρόκου, ο βασιλιάς Μοχάμεντ ΣΤ’, ο οποίος είναι και πρόεδρος της Επιτροπής για την Ιερουσαλήμ (Al Quds), έδωσε εντολή να αποσταλούν 40 τόνοι ιατροφαρμακευτικού υλικού στους Παλαιστίνιους της Γάζας, σε ένδειξη αλληλεγγύης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, η βοήθεια, μεγάλο μέρος της οποίας είναι δωρεά της βασιλικής οικογένειας από ίδια κεφάλαια, αποτελείται από φάρμακα για τη θεραπεία εγκαυμάτων και καταγμάτων, καθώς και από χειρουργικό εξοπλισμό, ενώ προορίζεται για παιδιά και ενήλικες.

Φάρμακα και χειρουργικό εξοπλισμό στέλνει το Μαρόκο στη Γάζα.

Επισημαίνεται ότι η μαροκινή βοήθεια θα μεταφερθεί μέσω του χερσαίου διαδρόμου που χρησιμοποιήθηκε και κατά την αποστολή επισιτιστικής βοήθειας, επίσης από το Μαρόκο, κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού, τον Μάρτιο.

Αυτές οι μεγάλης κλίμακας ανθρωπιστικές επιχειρήσεις, προς όφελος του παλαιστινιακού πληθυσμού, επιβεβαιώνουν την ουσιαστική και σταθερή δέσμευση του μαροκινού ηγεμόνα υπέρ του παλαιστινιακού αγώνα.

Sports in

Ασταμάτητος Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 5,93μ.

Ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Εμμανουήλ Καραλής ο οποίος έκανε ξανά πανελλήνιο ρεκόρ μέσα σε εννέα μέρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024