Σάββατο 29 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Η άγνωστη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ

Η άγνωστη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ

Μια φωτογραφία πριν από αρκετά χρόνια με την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Μια φωτογραφία που δίνεται τώρα στη δημοσιότητα αποδεικνύει την αγάπη της Κέιτ Μίντλετον για τη φωτογραφία, καθώς είχε απαθανατιστεί να φωτογραφίζει τον πρίγκιπα Γουίλιαμ κατά τη διάρκεια ενός αγώνα πόλο.

Η άγνωστη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον έχει τραβηχτεί τέσσερις μήνες πριν κάνει την πρώτη της επίσημη εμφάνιση με τη βασιλική οικογένεια.

Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί από τη σχεδιάστρια νυφικών Pat Kerr Tigrett, που έγινε φίλη της πριγκίπισσας Νταϊάνα, στις 13 Ιουλίου του 2006, καθώς είχε προσκληθεί στον φιλανθρωπικό αγώνα του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Απαθανάτισε τον τότε 24χρονο πρίγκιπα Γουίλιαμ έφιππο με εξοπλισμό πόλο στη Βασιλική Στρατιωτική Ακαδημία Sandhurst, στο Berkshire, ενώ η Κέιτ Μίντλετον έβγαζε φωτογραφίες του.

Ήταν τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους που η Κέιτ Μίντλετον συνόδευσε τη βασίλισσα Ελισάβετ, τον πρίγκιπα Φίλιππο και τον τότε πρίγκιπα Κάρολο στην παρέλαση του πρίγκιπα Γουίλιαμ στο Sandhurst.

Η Κέιτ Μίντλετον έλαμπε στο πλευρό των γονιών της Carole και Michael και φορούσε ένα κόκκινο παλτό και μαύρο καπέλο που ταίριαζε με τα χρώματα της στολής του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Αυτή η επίσημη εμφάνιση ήταν και το ισχυρότερο σημάδια μέχρι τότε ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ωστόσο, είχαν χωρίσει τον Απρίλιο του 2007.

Το λαμπερό ζευγάρι τα ξαναβρήκε λίγους μήνες αργότερα και παντρεύτηκε το 2011.

Η Κέιτ Μίντλετον απαθανατίστηκε να φωτογραφίζει τον πρίγκιπα Γουίλιαμ

Η Κέιτ Μίντλετον απαθανατίστηκε να φωτογραφίζει τον πρίγκιπα Γουίλιαμ

Η σχεδιάστρια αποκάλυψε τη φωτογραφία σε μια συνέντευξη στη MailOnline για να σηματοδοτήσει την πώληση τριών από τα φορέματα της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνα.

«Αυτή η υπέροχη πρόσκληση έφτασε από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ για να παρακολουθήσω έναν αγώνα πόλο στο Sandhurst. Αυτό το όμορφο κορίτσι τον έβγαζε φωτογραφίες και φαίνεται ότι η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ γνώριζαν ο ένας τον άλλο.

Ήταν μια υπέροχη περίσταση και φυσικά ο πρίγκιπας Γουίλιαμ κέρδισε. Στη συνέχεια μπήκε στη σκηνή των VIP κρατώντας το τρόπαιό του.

Είχαμε μια τόσο ωραία συζήτηση για τη μητέρα του και το πατρικό της σπίτι στο Althorp. Προς έκπληξή μου, μου έδωσε το τρόπαιό του που πραγματικά λατρεύω» επισημαίνει η σχεδιάστρια.

Η Pat Kerr Tigrett συνάντησε για πρώτη φορά την πριγκίπισσα Νταϊάνα το 1984 όταν ζούσε στο Regent’s Park του Λονδίνου με τον σύζυγό της John Tigrett, επιχειρηματία από το Τενεσί.

Οι δύο γυναίκες συστήθηκαν στο σπίτι του Sir James Goldsmith και της τρίτης συζύγου του Lady Annabel.

«Η πριγκίπισσα Νταϊάνα λάτρευε τα αγόρια της»

«Όταν πρωτογνώρισα την πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Ήταν πριν γεννηθεί ο πρίγκιπας Χάρι. Σκέφτηκε ‘πόσο νεά είναι, πόσο νέα για να αναλαμβάνει μια απίστευτα μεγάλη ευθύνη ως η μελλοντική βασίλισσα της Αγγλίας.

Αλλά ήταν εντελώς γοητευτική και ήταν τόσο διασκεδαστική και λάτρευε τα αγόρια της».

Τα τηλέφωνα χτυπούσαν σαν τρελά και εγώ απλά έκλαψα. Ήταν τόσο απαίσιο

Μέσα στα επόμενα 13 χρόνια συναντήθηκαν αρκετές φορές σε εκδηλώσεις, με την Pat Kerr Tigrett να αγοράζει τέσσερα από τα φορέματα της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Τώρα τα πουλάει όλα εκτός από το μαύρο βελούδινο φόρεμα της Catherine Walker.

Τα φορέματα πωλούνται μέσω του οίκου δημοπρασιών Julien’s στο Λος Άντζελες στις 27 Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται πως η πριγκίπισσα Νταϊάνα πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι στα τέλη Αυγούστου του 1997.

«Τα τηλέφωνα χτυπούσαν σαν τρελά και εγώ απλά έκλαψα. Ήταν τόσο απαίσιο. Ήταν τόσο αγαπητή από τόσους πολλούς και τα παιδιά της ήταν η ζωή της. Τη στιγμή που πέθανε, κυριολεκτικά έβαλα τα φορέματα μακριά».

Την επόμενη χρονιά είχε προσκληθεί από την αδερφή της Νταϊάνα, Lady Sarah McCorquodale, για να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ για την γκαρνταρόμπα της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Η ταινία θα συνόδευε την έκθεση «Diana: A Celebration» που πραγματοποιήθηκε στο πάρκο των προγόνων της στο Althorp Park, προς ενίσχυση του Ταμείου Μνήμης της Νταϊάνα.

Εκεί της έδειξαν το νυφικό της πριγκίπισσας Νταϊάνα και τον τάφο της, που βρίσκεται σε ένα μικρό νησί στο κτήμα. «Ένιωσα τόσο ευλογημένη που μπόρεσα να πω αντίο. Τράβηξα φωτογραφίες από το μέρος όπου ήταν θαμμένη, τη σκέφτηκα, προσευχήθηκα για εκείνη και διάβασα όλα τα υπέροχα μηνύματα που έγραψε η οικογένειά της».

Sports in

Ολυμπιακός: Χιλιάδες κόσμου και στην Κεφαλονιά για τις ευρωκούπες (pics)

Σε ακόμα ένα ελληνικό νησί έγινε το αδιαχώρητο από τον κόσμο του Ολυμπιακού που θέλησε να θαυμάσει τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια των Ερυθρόλευκων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024