Σάββατο 29 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ιφιγένεια Τζόλα: «Αντιμετώπισα bullying, δεχόμουν μηνύματα για τον σωματότυπο μου και τα κιλά μου»

Ιφιγένεια Τζόλα: «Αντιμετώπισα bullying, δεχόμουν μηνύματα για τον σωματότυπο μου και τα κιλά μου»

Η Ιφιγένεια Τζόλα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε μεταξύ άλλων για τον ρόλο της στη «Γη της ελιάς», τα social media και το bullying.

Λίγο πριν το φινάλε του Γ’ κύκλου της μεγάλης παραγωγής του MEGA «Η γη της ελιάς», την Πέμπτη 27 Ιουνίου στις 21:00, η Ιφιγένεια Τζόλα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη.

«Πάμε για 4η σεζόν με τη «Γη της ελιάς» και είμαι πολύ ευγνώμων που ο κόσμος έχει αγαπήσει αυτή τη δουλειά», σχολίασε η ηθοποιός.

Για την ηρωίδα της που έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, η Ιφιγένεια Τζόλα σημείωσε: «Ο ρόλος, σαν χαρακτήρας, δεν ήταν στην αρχή τόσο κοντά σ’ εμένα. Πλέον η «Βασιλική» πατάει στα πόδια της, ξέρει τι θέλει, αγωνίζεται, κάτι που το κάνω κι εγώ σαν Ιφιγένεια».

Το ξεκίνημα στην ηθοποιία

Το πρώτο της βήμα στην υποκριτική έγινε σε ηλικία 8 χρόνων, όταν υποδύθηκε τη μικρή Αλίκη (Βουγιουκλάκη) στη σειρά «Έχω ένα μυστικό». Στη συνέχεια ακολούθησε η συμμετοχή της στη θρυλική σειρά «Το νησί», όπου «επαλήθευσε» όπως η ίδια λέει πως «αυτό που την κάνει ευτυχισμένη είναι η υποκριτική».

Παράλληλα, η Ιφιγένεια Τζόλα αναγνώρισε πόσο σημαντική ήταν η στήριξη των γονιών της σε όλη την πορεία της και συμπλήρωσε: «Λατρεύω τη μητέρα μου, είναι δίπλα μου σε όλα, είναι πραγματικά ο φύλακας άγγελός μου».

H σχέση της με τα social media

«Μ’ αρέσει η επικοινωνία με τον κόσμο. Προσπαθώ να απαντώ σε όσο περισσότερα μηνύματα μπορώ. Είναι ένας τρόπος έκφρασης, για να δείξω κάποιες πτυχές της Ιφιγένειας», ανέφερε η Ιφιγένεια Τζόλα.

Το bullying

Ερωτώμενη αν έχει αντιμετωπίσει κάποια στιγμή bullying, η ηθοποιός απάντησε θετικά. «Αντιμετώπισα bullying, δεχόμουν μηνύματα για τον σωματότυπό μου και τα κιλά μου», παραδέχθηκε.

Sports in

Στο μυαλό του Βεζένκοφ…

Για τον Σάσα Βεζένκοφ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα αν αποχωρήσει τελικά από το NBA αλλά θα χρειαστεί υπομονή

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024