Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Η Μαρία Αντωνά μιλά πρώτη φορά για τον Γιώργο Λιάγκα - Τι αποκάλυψε για τη γνωριμία τους

Η Μαρία Αντωνά μιλά πρώτη φορά για τον Γιώργο Λιάγκα – Τι αποκάλυψε για τη γνωριμία τους

Η Μαρία Αντωνά εμφανίστηκε με άκρως εξομολογητική διάθεση και επιβεβαίωσε με έμμεσο τρόπο τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα.

Η Μαρία Αντωνά με άκρως εξομολογητική διάθεση μίλησε για τον Γιώργο Λιάγκα σε συνέντευξή της με τον Νίκο Γεωργιάδη για το περιοδικό OK!.

Η Μαρία Αντωνά επιβεβαίωσε ουσιαστικά με έμμεσο τρόπο ότι είναι σε σχέση με τον γνωστό παρουσιαστή, τονίζοντας πως θέλει να προστατεύσει την ευτυχία της.

«Τον γνώρισα πριν 7 χρόνια, είχα κάνει δοκιμαστικό για το Late Night που παρουσίαζε τότε στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, με είχε προτείνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Τελικά δεν με είχαν επιλέξει, πήραν την Νικολέττα Ράλλη» ανέφερε για την πρώτη γνωριμία της με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Ήταν πολύ γρήγορος στον λόγο του. Το δοκιμαστικό εκείνο δεν πρέπει να είχε κρατήσει πάνω από δυο λεπτά. Και εγώ έλεγα «Τι έγινε; Αυτό ήταν; Τελειώσαμε;» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

«Ένα «γεια» το λέγαμε πάντα. Ανταλλάσσαμε και ευχές στις γιορτές» συνέχισε η Μαρία Αντωνά.

Όσο για το αν την τρόμαξε η τελευταία εισβολή της δημοσιότητας στη ζωή της, η Μαρία Αντωνά απάντησε αρνητικά.

Θα συγκατοικήσει με τον Γιώργο Λιάγκα η Μαρία Αντωνά;

«Όχι, δεν τρόμαξα. Συνειδητοποίησα όμως ότι η προσέγγιση μου πλέον πρέπει να είναι τελείως διαφορετική. Δεν θέλω πια να είμαι πολύ ανοιχτή σε αυτό το κομμάτι. Να μη μιλάω συνέχεια για αυτό, χωρίς να σημαίνει ότι αποποιούμαι μια κατάσταση. Δεν θέλω να πω ψέματα, αλλά από την άλλη δεν θέλω να το προβάλω. Δεν υπάρχει κανένας λόγος. Ούτε με την προηγούμενη σχέση μου ήμουν έτσι, μέχρι που ήρθε στη ζωή μου το reality. Διαπίστωσα ότι αυτό είναι κακό» επισήμανε χαρακτηριστικά η Μαρία Αντωνά.

Όταν συνεχίστηκαν οι ερωτήσεις για τον Γιώργο Λιάγκα, η Μαρία Αντωνά δεν θέλησε να δώσει συνέχεια. «Σου το είπα και πριν, δεν θέλω να μιλάω για τον Γιώργο. Είναι μια πολύ ισχυρή και δυναμική προσωπικότητα, ένας τρομερός επαγγελματίας και παρουσιαστής, όλη η Ελλάδα βλέπει πόσο καλός είναι στη δουλειά του. Σε αυτό το κομμάτι θα μείνω» ανέφερε χαρακτηρσιτικά.

Σε επισήμανση πως έχουν απαθανατιστεί μαζί σε διάφορες στιγμές, η Μαρία Αντωνά επισήμανε πως «είναι αυτό που βλέπετε». Όσο για το αν σχεδιάζει να μείνει μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα, ανέφερε πως είναι κάτι που δεν θα ήθελε να σχολιάσει.

Sports in

Ασταμάτητος Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 5,93μ.

Ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Εμμανουήλ Καραλής ο οποίος έκανε ξανά πανελλήνιο ρεκόρ μέσα σε εννέα μέρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024