Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Τι αποκαλύπτει η Μυρτώ Αλικάκη για την «Αναστασία»

Τι αποκαλύπτει η Μυρτώ Αλικάκη για την «Αναστασία»

Η αγαπημένη ηθοποιός Μυρτώ Αλικάκη μίλησε για την «Αναστασία», το σίριαλ που άφησε εποχή και μοιράστηκε στιγμές άγνωστες στο τηλεοπτικό κοινό.

Τη Μυρτώ Αλικάκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!». Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την «Αναστασία», το σίριαλ που άφησε εποχή και μοιράστηκε στιγμές άγνωστες στο τηλεοπτικό κοινό.

«Στη σειρά υπήρχαν πολλές δύσκολες σκηνές, η σκηνή στη Μονεμβασιά ήταν από τις πιο περίεργες για μένα. Από τον Μηνά θυμάμαι μόνο πολύ όμορφα πράγματα, ήταν πολύ γλυκός και με βοήθησε πάρα πολύ. Με αναγνώριζαν στον δρόμο, παρόλο που είχα κόψει τα μαλλιά μου πάρα πολύ κοντά, μου έλεγαν ‘βρε κορίτσι μου, τι κάνεις με τον πατέρα και τον γιο;’» θυμάται χαρακτηριστικά η Μυρτώ Αλικάκη.

«Ένιωθα πάρα πολύ άνετα με τον Άλκη»

«Με τον Άλκη θυμάμαι διάφορα αστεία πράγματα, ήταν πολύ κάλος συνάδελφος και ένιωθα πάρα πολύ άνετα μαζί του. Θυμάμαι αυτό το χαστούκι, δε θυμάμαι πόσες φορές το ‘έφαγα’ αυτό το χαστούκι».

«Με την ‘Αναστασία’ κάναμε πολλά φοβερά ταξίδια. Σε ένα ταξίδι στο Χονγκ Κονγκ θυμάμαι είδα ανθρώπους με κινητά παντού και ένιωθα ότι είχα κάνει μεταφορά στο μέλλον. Θυμάμαι μια μέρα που έπρεπε να κάνουμε γύρισμα σε ένα νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε η Άντζελα Δημητρίου, δυσκολεύτηκα πολύ να χορέψω ζεϊμπέκικο γιατί δεν ακούω αυτήν τη μουσική. Θυμάμαι το τέλος της σειράς στη Ρώμη, όπου πέταξα το δαχτυλίδι στη Φοντάνα ντι Τρέβι και τους εγκατέλειψα και τους δύο», καταλήγει.

Sports in

Ασταμάτητος Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 5,93μ.

Ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Εμμανουήλ Καραλής ο οποίος έκανε ξανά πανελλήνιο ρεκόρ μέσα σε εννέα μέρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024