Σάββατο 29 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Το τρυφερό φιλί του Τζάστιν Μπίμπερ στην εγκυμονούσα Χέιλι

Το τρυφερό φιλί του Τζάστιν Μπίμπερ στην εγκυμονούσα Χέιλι

Ο Τζάστιν Μπίμπερ μοιράστηκε μια πολύ τρυφερή στιγμή με την εγκυμονούσα σύζυγό του Χέιλι με τους θαυμαστές του.

Μια τρυφερή στιγμή τους μοιράστηκαν στα social media ο Τζάστιν Μπίμπερ με τη σύζυγό του Χέιλι.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ χαϊδεύει τρυφερά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Χέιλι και μοιράζονται ένα τρυφερό φιλί κατά τη διάρκεια απόδρασής τους στη λίμνη.

Ο διάσημος τραγουδιστής μοιράστηκε με τους followers του την τρυφερή φωτογραφία με την εγκυμονούσα σύζυγό του, καθώς το ζευγάρι ανυπομονεί για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Ο 30χρονος Τζάστιν Μπίμπερ μοιράστηκε στο Instagram φωτογραφίες από το πρόσφατο ταξίδι τους στη λίμνη με τα σκυλιά τους.

Σε ένα από τα στιγμιότυπα φαίνεται ο Τζάστιν Μπίμπερ να βάζει το χέρι του στη φουσκωμένη κοιλίτσα της Χέιλι και να τη φιλά τρυφερά ενώ έκαναν βόλτα με μια βάρκα στη λίμνη.

H Χέιλι, που πρέπει να διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, αποκάλυψε την είδηση τον Μάιο. Το λαμπερό ζευγάρι, ωστόσο, δεν έχει αποκαλύψει ακόμα το φύλο ή τις σκέψεις τους για το όνομα του μωρού.

Βροχή τα likes στην ανάρτηση του Τζάστιν Μπίμπερ

Δεν έχει καταστεί σαφές που απολαμβάνει τις διακοπές του το λαμπερό ζευγάρι, αλλά ο τραγουδιστής έδωσε μια γεύση από το πολυτελές κατάλυμα που μένουν με τη σύζυγό του.

Πόζαρε ημίγυμνος στην ευρύχωρη κουζίνα του ξενοδοχείου τους, ενώ σε μια άλλη φωτογραφία απαθανάτισε τον σκύλο τους Piggy Lou να μασάει ένα κόκαλο στον καναπέ. Ο άλλος τους σκύλος, ο Oscar, παρέμενε κουκουλωμένος με μια κουβέρτα εκεί κοντά.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ πέρασε αρκετό χρόνο στο γήπεδο του γκολφ και έβγαλε φωτογραφίες του χώρου ενώ μετακινούνταν με ένα golf cart.

Ο τραγουδιστής επέλεξε να μη μοιραστεί κάποιο μήνυμα με τις φωτογραφίες που ανέβασε και που δεν άργησαν να συγκεντρώσουν πάνω από 3 εκατομμύρια likes μέσα σε λίγες ώρες.

Sports in

Ολυμπιακός: Χιλιάδες κόσμου και στην Κεφαλονιά για τις ευρωκούπες (pics)

Σε ακόμα ένα ελληνικό νησί έγινε το αδιαχώρητο από τον κόσμο του Ολυμπιακού που θέλησε να θαυμάσει τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια των Ερυθρόλευκων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024