Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Αναστασοπούλου: «Μου έχει περάσει από το μυαλό να βρεθώ παρουσιάστρια ειδήσεων»

Μαρία Αναστασοπούλου: «Μου έχει περάσει από το μυαλό να βρεθώ παρουσιάστρια ειδήσεων»

Η παρουσιάστρια Μαρία Αναστοπούλου μίλησε για όλα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», κάνοντας τον απολογισμό της για τη χρονιά που πέρασε.

Η Μαρία Αναστασοπούλου μιλά για όλους και για όλα σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη». Η παρουσιάστρια λίγο πριν το τέλος της σεζόν μιλά για τον απολογισμό της χρονιάς.

«Ο απολογισμός της χρονιάς δεν γίνεται μόνο στο τέλος. Όσο κυλάει η χρονιά μπορείς να εξετάζεις κάποια πράγματα. Δεν πειράζει ακόμη και αν κάτι δεν πήγε καλά μέσα στη χρονιά».

Η Μαρία Αναστασοπούλου λέει πως δεν γνώριζε τον Γιώργο Παπαδάκη πριν από την συνεργασία τους.

«Είμαι πολύ χαρούμενη από τη συνεργασία μου με τον ANT1. Ήταν πολύ χρήσιμα χρόνια και εισέπραξα καλή συμπεριφορά. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα το γεγονός ότι με επέλεξε ο Γιώργος Παπαδάκης. Κανένα επαγγελματικό βήμα δεν έχει μόνο ευκολίες. Είμαι αρκετά σκληραγωγημένη οπότε πήγα συνειδητοποιημένη στο ‘Καλημέρα Ελλάδα’. Δεν είμαι τόσο ατρόμητη όσο φαίνομαι. Είναι περισσότερο τίμιο οτιδήποτε συμβαίνει να φαίνεται μπροστά στις κάμερες και όχι να κρύβεται πίσω από αυτές. Δεν θα ήταν υγιές να συμφωνούμε σε όλα με τον Γιώργο Παπαδάκη. Πάντα σεβόμουν την άποψή του. Στο διάλειμμα συζητούσαμε πώς θα προχωρήσουμε παρακάτω και δεν σκεφτόμασταν που έχουμε διαφωνήσει στον αέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Αναστασοπούλου.

Οι προτάσεις στη Μαρία Αναστασοπούλου

Όπως λέει, δεν της αρέσει να συζητάει για τις προτάσεις.

«Μπορεί να υπήρξαν πολλές προτάσεις και με τιμά το γεγονός αυτό. Ήταν μια καλή συγκυρία. Λειτουργώ με ‘κουτάκια’. Εξέτασα ό,τι μου προτάθηκε και επέλεξα ανάλογα τα ‘θέλω’ μου. Ποτέ δεν σκέφτηκα με το κριτήριο ότι έφτασε η ώρα να βγω μόνη μου μπροστά. Για εμένα κερδισμένος είναι ο επαγγελματίας που το προϊόν στο οποίο συμμετέχει πηγαίνει καλά. Εάν σε αυτή την προσπάθεια κάποιος είναι πιο μπροστά ή πιο πίσω ή παράλληλα με εσένα και όλα πηγαίνουν καλά τότε είναι όλοι κερδισμένοι» υπογράμμισε η Μαρία Αναστασοπούλου.

Παραδέχεται πως της έχει περάσει από το μυαλό να βρεθεί ως παρουσιάστρια ειδήσεων.

«Δεν είναι απαραίτητο κριτήριο της δουλειάς σου το να έχεις την παρουσίαση μιας εκπομπής. Αγάπησα πολύ την εκπομπή ‘Αρένα’. Συνειδητοποίησα πόση δουλειά χρειάζεται να έχεις δική σου εκπομπή. Ήταν δύσκολο και πέρα των αντοχών μου να βρίσκομαι σε μια καθημερινή πρωινή εκπομπή, να έχω μια βραδινή εκπομπή και το ραδιόφωνο».

Η Μαρία Αναστασοπούλου μίλησε όμως, και για τους γονείς της. «Η σχέση μου με τους γονείς μου είναι μια σχέση αγάπης και αδυναμίας. Συζητάμε τα πάντα. Πιο κοντά είμαι με τη μητέρα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Sports in

Ασταμάτητος Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 5,93μ.

Ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Εμμανουήλ Καραλής ο οποίος έκανε ξανά πανελλήνιο ρεκόρ μέσα σε εννέα μέρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024