Σάββατο 29 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Bίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ΙΧ παρασύρει τη νεαρή στη Λεωφόρο Αθηνών και εξαφανίζεται

Bίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ΙΧ παρασύρει τη νεαρή στη Λεωφόρο Αθηνών και εξαφανίζεται

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η νεαρή έμεινε για αρκετά λεπτά πεσμένη και τραυματισμένη στο οδόστρωμα, ενώ τα διερχόμενα αυτοκίνητα την προσπερνούσαν και έφευγαν…

Ένα πολύ σκληρό βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση της 17χρονης στη Λεωφόρο Αθηνών στο ύψος του Περιστερίου τα ξημερώματα της Τετάρτης, φέρνοει στη δημοσιότητα το in.

Στο σοκαριστικό αυτό βίντεο, βλέπουμε τη στιγμή που το αυτοκίνητο παρασύρει την 17χρονη στη Λεωφόρο Αθηνών, με αποτέλεσμα η νεαρή κοπέλα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα.

Στο βίντεο αυτό που προέρχεται από κάμερα ασφαλείας φαίνεται η 17χρονη κοπέλα να στέκεται στην άκρη του πεζοδρομίου και ξαφνικά ένα αυτοκίνητο να την χτυπά και να την πετάει αρκετά μέτρα μακριά.

Στη συνέχεια, το όχημα που παρέσυρε την κοπέλα εξαφανίζεται σα να μην έχει συμβεί τίποτα.

Δείτε το βίντεο

Όπως φαίνεται στο ντοκουμέντο, λίγα δευτερόλεπτα μετά φαίνεται ένα αυτοκίνητο που ακολουθεί να προσπαθεί να αποφύγει το σώμα της κοπέλας, που βρίσκεται στο οδόστρωμα της Λεωφόρου Αθηνών.

Στο εν λόγω βίντεο που δίνει στη δημοσιότητα το in δεν προκύπτει ούτε αν ο οδηγός του οχήματος που ακολουθούσε σταμάτησε για να βοηθήσει την κοπέλα.

Στη συνέχεια φαίνεται ένα αυτοκίνητο με alarm να κόβει ταχύτητα, αλλά ούτε αυτός ο οδηγός είναι σαφές αν τελικά σταμάτησε ή απλά προσπάθησε να την αποφύγει.

Παρέμεινε για αρκετά λεπτά στο οδόστρωμα

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, η κοπέλα παρέμεινε για αρκετά λεπτά πεσμένη στο οδόστρωμα, με τα αυτοκίνητα που διέρχονταν να μην σταματούν και να προσπαθούν απλώς να την αποφύγουν.

Τελικά, η 17χρονη δέχτηκε τη βοήθεια οδηγών των διερχόμενων αυτοκινήτων, που την είδαν πεσμένη στο οδόστρωμα και σταμάτησαν. Εκείνοι ήταν που ειδοποίησαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ,  με την κοπέλα να μεταφέρεται στο Αττικό Νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.

Sports in

Ολυμπιακός: Χιλιάδες κόσμου και στην Κεφαλονιά για τις ευρωκούπες (pics)

Σε ακόμα ένα ελληνικό νησί έγινε το αδιαχώρητο από τον κόσμο του Ολυμπιακού που θέλησε να θαυμάσει τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια των Ερυθρόλευκων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024