Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Εύβοια: «Πνίγηκε» στις σκηνές η διάσημη παραλία Θαψά

Εύβοια: «Πνίγηκε» στις σκηνές η διάσημη παραλία Θαψά

Προβληματισμός για το ελεύθερο κάμπινγκ στη διάσημη παραλία Θαψά, γνωστή ως «Γαλάζια Λίμνη»

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας που δείχνουν πλήθος κόσμου να έχει κατασκηνώσει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος σε διάσημη παραλία της Εύβοιας.

Η παραλία Θαψά, γνωστή και ως «γαλάζια λίμνη» πλημμύρισε από σκηνές και κατασκηνωτές που έσπευσαν να απολαύσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης μακριά από το αστικό τοπίο.

Η παραλία, καταλήφθηκε από εκατοντάδες σκηνές με τις εικόνες που αντίκρισαν οι κάτοικοι της περιοχής να θυμίζουν περισσότερο έναν άτυπο καταυλισμό παρά ένα ειδυλλιακό μέρος για ηρεμία και χαλάρωση.

Μια φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνει την παραλία Θαψά στο δήμο Κύμης Αλιβερίου να είναι πλημμυρισμένη από σκηνές, με κάποιους σχολιαστές στα social media να κάνουν λόγο για «άναρχη εισβολή» από τους κατασκηνωτές.

Τοπικά MME καταδικάζουν τις εικόνες «πρωτοφανούς έλλειψης σεβασμού τόσο στον δημόσιο χώρο και το κοινωνικό σύνολο όσο και στον ίδιο τον σχετικό νόμο» και μεταφέρουν την ενόχληση των κατοίκων που είδαν ένα από τα ωραιότερα σημείο της περιοχής τους «να μετατρέπεται σε ένα άτυπο… καταυλισμό, με τους κινδύνους που συνεπάγεται φυσικά κάτι τέτοιο για την δημόσια υγεία».

Οι κάτοικοι της περιοχής εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για την παραλία που είναι γνωστή και ως «γαλάζια λίμνη» καθώς οι κατασκηνωτές φεύγοντας από το σημείο και επιστρέφοντας στην καθημερινότητά τους άφησαν πίσω τους μία «υγειονομική βόμβα».

Sports in

Ασταμάτητος Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 5,93μ.

Ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Εμμανουήλ Καραλής ο οποίος έκανε ξανά πανελλήνιο ρεκόρ μέσα σε εννέα μέρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024