Σάββατο 29 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Υποκλοπές: Οι δύο πρώτοι ύποπτοι ενώπιον του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Υποκλοπές: Οι δύο πρώτοι ύποπτοι ενώπιον του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Πηγές από το χώρο της Δικαιοσύνης διευκρίνιζαν ότι ανάμεσα στους κληθέντες δεν ανήκει ο δικηγόρος Γρηγόρης Δημητριάδης, ο οποίος κλήθηκε ήδη ως μάρτυρας για την υπόθεση των υποκλοπών

Τους δυο πρώτους υπόπτους για την υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων κάλεσε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αχιλλέας Ζήσης, ο οποίος περνά στο τελικό στάδιο της έρευνας.

Τα δύο πρώτα πρόσωπα, οι ιδιότητες των οποίων λόγω της μυστικότητας της προκαταρκτικής εξέτασης δεν έχουν γίνει γνωστές, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες πέρασαν ήδη την πόρτα του εισαγγελικού γραφείου για πρώτη φορά ζητώντας, όπως έχουν δικαίωμα από το νόμο, προθεσμία για την επόμενη εβδομάδα.

Ο αντεισαγγελέας, Αχιλλέας Ζήσης, πρόκειται να καλέσει και άλλους σε εξηγήσεις ως υπόπτους, καθώς η έρευνά του βρίσκεται σε τελικό στάδιο

Οι κληθεντες ως ύποπτοι, με βάση τα ευρήματα της έρευνας του ανώτατου εισαγγελέα, θα δώσουν εξηγήσεις για δύο αξιόποινες πράξεις που αφορούν σε παράβαση του νόμου για τα προσωπικά δεδομένα και παράβαση του απορρήτου των επικοινωνιών.

Δεν εκλήθη ως ύποπτος ο Δημητριάδης – Στο τελικό στάδιο η έρευνα

Πηγές από το χώρο της Δικαιοσύνης διευκρίνιζαν ότι ανάμεσα στους κληθέντες δεν ανήκει ο δικηγόρος Γρηγόρης Δημητριάδης, ο οποίος κλήθηκε ήδη ως μάρτυρας.

Σε κάθε περίπτωση, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αντεισαγγελέας, Αχιλλέας Ζήσης, πρόκειται να καλέσει και άλλους σε εξηγήσεις ως υπόπτους, καθώς η έρευνά του βρίσκεται σε τελικό στάδιο, προκειμένου να συντάξει πόρισμα, το οποίο και θα καταθέσει για τελική κρίση στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη.

Ο κ. Ζήσης ήδη έχει λάβει, σύμφωνα με πληροφορίες, καταθέσεις από 40 μάρτυρες, ενώ έχει στα χέρια του απαντήσεις από όλα τα αιτήματα δικαστικής συνδρομής που είχαν αποστείλει για την υπόθεση οι εισαγγελείς σε αλλοδαπές αρχές.

Οι εισαγγελικές ενέργειες των τελευταίων ημερών δηλώνουν ότι η υπόθεση βρίσκεται προς το τέλος της έρευνας, καθώς ήδη πλησιάζει ο χρόνος να συμπληρωθούν δύο χρόνια από τις καταγγελίες περί παρακολουθήσεων, που υπέβαλε τόσο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, όσο και ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης και άλλα άτομα.

Sports in

Ολυμπιακός: Χιλιάδες κόσμου και στην Κεφαλονιά για τις ευρωκούπες (pics)

Σε ακόμα ένα ελληνικό νησί έγινε το αδιαχώρητο από τον κόσμο του Ολυμπιακού που θέλησε να θαυμάσει τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια των Ερυθρόλευκων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024