Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Μαγιό: Οδηγός για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει στον σωματότυπό σου

Μαγιό: Οδηγός για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει στον σωματότυπό σου

Τα μαγιό που κολακεύουν την κάθε γυναίκα

Η επιλογή του κατάλληλου μαγιό μπορεί να αναδείξει την ομορφιά κάθε γυναικείου σωματότυπου, προσφέροντας αυτοπεποίθηση και άνεση στις καλοκαιρινές εμφανίσεις. Ανεξάρτητα από το σχήμα ή το μέγεθος του σώματος, υπάρχουν στυλ και κοψίματα που κολακεύουν και αναδεικνύουν τα δυνατά σημεία κάθε γυναίκας.

1. Σωματότυπος «Κλεψύδρα»

Οι γυναίκες με αυτόν τον σωματότυπο έχουν συνήθως ισορροπημένες αναλογίες με στενή μέση. Ιδανικές επιλογές είναι τα μαγιό που τονίζουν τη μέση, όπως τα μπικίνι με ψηλόμεσα σλιπ ή τα ολόσωμα μαγιό με ζώνη στη μέση.

Faithfull the Brand

ZIMMERMANN

2. Σωματότυπος «Μήλο»

Αν το άνω μέρος του σώματος είναι πιο τονισμένο από το κάτω, προτιμήστε μαγιό που προσφέρουν στήριξη και αναδεικνύουν τα πόδια. Τα ολόσωμα μαγιό με V-λαιμόκοψη και ενισχυμένο μπούστο, καθώς και τα μπικίνι με φαρδιές τιράντες, είναι εξαιρετικές επιλογές.

Sophie Deloudi, Aesthet

Stefania Frangista

3. Σωματότυπος «Αχλάδι»

Γυναίκες με πιο φαρδείς γοφούς και στενότερους ώμους χρειάζονται μαγιό που εξισορροπούν τις αναλογίες τους. Τα μπικίνι με έντονα χρώματα ή σχέδια στο άνω μέρος και πιο απλά στο κάτω μέρος, καθώς και τα ολόσωμα μαγιό με cut-outs, είναι ιδανικά.

Noire Swimwear

Oséree

4. Σωματότυπος «Αθλητικός»

Οι αθλητικοί σωματότυποι συνήθως έχουν λιγότερες καμπύλες και πιο μυώδη σιλουέτα. Τα μαγιό με βολάν, κοψίματα και σχέδια που προσθέτουν όγκο και θηλυκότητα είναι ιδανικά. Τα μπικίνι με ενισχυμένο μπούστο και τα μαγιό με πλαϊνά κοψίματα μπορούν να προσθέσουν καμπύλες εκεί που χρειάζεται.

Magda Butrym

Clube Bossa

5. «Petite»

Για τις γυναίκες με μικρότερη σιλουέτα, τα μαγιό που δίνουν την αίσθηση επιμήκυνσης είναι τέλεια. Τα ψηλόμεσα σλιπ και τα τριγωνικά μπικίνι βοηθούν να δείχνουν τα πόδια μακρύτερα, ενώ τα ολόσωμα μαγιό με κάθετες ρίγες προσδίδουν ύψος.

Frankies Bikinis

Hunza G.

6. Μεγάλο στήθος

Η σωστή στήριξη είναι κλειδί για άνεση και στιλ. Τα μαγιό με ενισχυμένες τιράντες, μπανέλες και ρυθμιζόμενα δεσίματα είναι απαραίτητα. Τα ολόσωμα μαγιό με ενσωματωμένα σουτιέν και τα μπικίνι με φαρδιές τιράντες προσφέρουν την απαραίτητη στήριξη και σιγουριά.

Marks & Spencer

ERES

Η αναζήτηση του τέλειου μαγιό είναι μια διαδικασία που απαιτεί πειραματισμό και ανοιχτό μυαλό. Το πιο σημαντικό είναι να επιλέξετε μαγιό που σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφες και άνετες. Η ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και υφασμάτων σημαίνει ότι κάθε γυναίκα μπορεί να βρει το ιδανικό μαγιό που αναδεικνύει τη μοναδική της ομορφιά.

Πηγή: Grace

Sports in

Ασταμάτητος Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 5,93μ.

Ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Εμμανουήλ Καραλής ο οποίος έκανε ξανά πανελλήνιο ρεκόρ μέσα σε εννέα μέρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024