Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ασφάλιση Κατοικίας: Το ασφαλιστικό πρόγραμμα που προσφέρει Full προστασία στο πιο πολύτιμο υλικό αγαθό μας

Ασφάλιση Κατοικίας: Το ασφαλιστικό πρόγραμμα που προσφέρει Full προστασία στο πιο πολύτιμο υλικό αγαθό μας

Οι καλύψεις και τα προνόμια που μας επιτρέπουν να απολαμβάνουμε περισσότερο τον προσωπικό μας χώρο!

Το σπίτι μας δεν είναι απλώς ένας «σκελετός» από τσιμέντο και τούβλα, είναι το αγαπημένο μας μέρος στον κόσμο, ένα καταφύγιο που περιλαμβάνει όλα όσα αγαπάμε. Είναι το ησυχαστήριό μας, το μέρος που μεγαλώνουμε με ασφάλεια τα παιδιά μας, το φόντο σε μερικές από τις πιο δυνατές και καθημερινές στιγμές μας, η στέγη κάτω από την οποία κάνουμε πράξη τα όνειρά μας και φυλάμε τους κόπους μίας ολόκληρης ζωής.

Δεν υπάρχει πιο πολύτιμο υλικό αγαθό για εμάς από το σπίτι μας, για αυτό είναι σημαντικό να κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε να το προστατεύσουμε, εξασφαλίζοντας μία ολοκληρωμένη ασφάλιση κατοικίας, η οποία θα καλύπτει τόσο το ακίνητο, όσο και το περιεχόμενό του. Για το σκοπό αυτό, μια αξιόπιστη λύση είναι το ασφαλιστικό πρόγραμμα Full Προστασία Κατοικίας της Εθνικής Ασφαλιστικής που διατίθεται μέσω των Καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας.

Το συγκεκριμένο ασφαλιστικό πρόγραμμα μάς προσφέρει μία σειρά καλύψεων που μας επιτρέπουν να νιώθουμε ήρεμοι και ασφαλείς για το σπίτι μας, ενώ μπορούμε να το αποκτήσουμε με έκπτωση από την Εθνική Ασφαλιστική 15% στα μικτά ασφάλιστρα του πρώτου έτους, καθώς και μείωση του ΕΝΦΙΑ έως 10% υπό τις προϋποθέσεις του νόμου 5045/2023.

Ένα ευέλικτο, αξιόπιστο πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίας που προσαρμόζεται στις ανάγκες μας

Κάθε σπίτι είναι διαφορετικό, έχει τις δικές του ιδιομορφίες και συνεπώς, τις δικές του ανάγκες. Ακριβώς για αυτό, το πρόγραμμα Full Προστασία Κατοικίας μας δίνει τη δυνατότητα να διαμορφώσουμε ένα πακέτο ασφάλισης από ένα μεγάλο εύρος παροχών και ασφαλιστικών καλύψεων που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σπιτιού μας. Συγκεκριμένα, μας προσφέρει ένα πακέτο ασφάλισης με ή χωρίς κάλυψη για σεισμό, με δυνατότητα επιλογής πακέτου ασφάλισης με ή χωρίς απαλλαγές της μόνιμης κατοικίας, με δυνατότητα ασφάλισης και της εξοχικής (δευτερεύουσας) κατοικίας με απαλλαγές, καθώς και δυνατότητα ασφάλισης της κατοικίας, του περιεχομένου της ή και των δύο.

Επίσης, μας καλύπτει από πολλαπλούς κινδύνους όπως καιρικά φαινόμενα, φωτιά, πυρκαγιά από δάσος, πτώση κεραυνού, διάρρηξη, απώλεια αντικειμένων λόγω κλοπής, τρομοκρατικές-κακόβουλες ενέργειες, διαρροή ή θραύση ή υπερχείλιση σωληνώσεων, δεξαμενών και εγκαταστάσεων ύδρευσης, θέρμανσης, κλιματισμού ή αποχέτευσης κλπ., ανάλογα με το αν πρόκειται για κύρια (μόνιμη) κατοικία ή εξοχική (δευτερεύουσα).

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως η κάλυψη του ακινήτου ή και του περιεχομένου του γίνεται χωρίς ο ιδιοκτήτης (ασφαλισμένος) να ζημιώνεται οικονομικά λόγω παλαιότητας του ακινήτου ή του περιεχομένου του, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα επιπλέον έκπτωσης από την Εθνική Ασφαλιστική στα ασφάλιστρα, σύμφωνα με κάποιες προϋποθέσεις. Για παράδειγμα, αν το ακίνητο διαθέτει συναγερμό και πόρτα ασφαλείας παρέχεται έκπτωση 3,5%, ενώ αν ο συναγερμός είναι συνδεδεμένος με εταιρεία security, η έκπτωση διαμορφώνεται στο 5%.

Μάλιστα, πέρα από τις βασικές καλύψεις που μας παρέχει το πρόγραμμα Full Προστασία Κατοικίας, καθώς και την άμεση αποζημίωση σε περίπτωση ανάγκης, υπάρχουν μερικά επιπλέον προνόμια που αξίζουν την προσοχή μας. Ένα από αυτά είναι η υπηρεσία δωρεάν επείγουσας τεχνικής βοήθειας που λειτουργεί 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα και μας προσφέρει τεχνική υποστήριξη σε περίπτωση κάποιου επείγοντος περιστατικού το οποίο χρειάζεται άμεση επισκευή, όπως κάποια βλάβη στα υδραυλικά ή στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, απώλεια κλειδιών ή πρόβλημα στην κλειδαριά, κλπ.

Σε μία απρόβλεπτη ζωή που όλα διαρκώς μεταβάλλονται, το σπίτι μας είναι μία σημαντική σταθερά που οφείλουμε να προστατεύουμε και με το ασφαλιστικό πρόγραμμα Full Προστασία Κατοικίας έχουμε αυτή τη δυνατότητα. Πραγματοποιώντας μία επίσκεψη σε ένα Κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, με την υπεύθυνη, συνεπή και πλήρη προσυμβατική ενημέρωση  που παρέχεται από τα κατάλληλα πιστοποιημένα στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση στελέχη της, θα βρούμε το πακέτο ασφάλισης που μας εξυπηρετεί περισσότερο. Το κόστος του ασφαλίστρου είναι από 13,46 ευρώ* τον μήνα με την κάλυψη σεισμού, διαμορφώνεται βάσει του πακέτου (με ή χωρίς απαλλαγές), των καλύψεων (με ή χωρίς σεισμό) που θα επιλέξουμε, ενώ η διάρκεια του ασφαλιστηρίου είναι ετήσια με δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης για όσο διάστημα επιθυμούμε.

Περισσότερες πληροφορίες για το ασφαλιστικό πρόγραμμα Full Προστασία Κατοικίας θα βρείτε στα Καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας και στο nbg.gr.

* Αφορά πακέτο οικοδομής διαμερίσματος 80 τ.μ. με απαλλαγές και έκπτωση 5% λόγω πόρτας ασφαλείας, συναγερμού και σύνδεσης με κέντρο λήψης σημάτων.

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι εκπτώσεις παρέχονται από την Εθνική Ασφαλιστική. Το ασφαλιστικό πρόγραμμα δημιουργήθηκε από την Εθνική Ασφαλιστική και διανέμεται από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε., Αιόλου 86, 10559 Αθήνα, Αρ. Γ.Ε.ΜΗ.: 237901000, Α.Μ.Ε.Ε.Α.:311481, www.nbg.gr, Αριθμός Ειδικού Μητρώου του Ε.Ε.Α.:1028 (insuranceregistry.uhc.gr).

Η διάθεση των ασφαλιστικών προγραμμάτων διενεργείται μόνο από Στελέχη της Τράπεζας που είναι πιστοποιημένοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές. [Reference: www.nbg.gr/el/idiwtes/asfalistika-programmata/asfaleia-katoikias/full-prostasia-katoikias]

Sports in

Ασταμάτητος Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 5,93μ.

Ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Εμμανουήλ Καραλής ο οποίος έκανε ξανά πανελλήνιο ρεκόρ μέσα σε εννέα μέρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024