Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ραντεβού: Γίνετε πιο έμπειρες στα ραντεβού και κάντε upgrade στην ερωτική σας ζωή

Ραντεβού: Γίνετε πιο έμπειρες στα ραντεβού και κάντε upgrade στην ερωτική σας ζωή

Όσα πρέπει να γνωρίζει κάθε γυναίκα για τα ραντεβού!

Τα ραντεβού μπορεί να είναι συναρπαστικά και ταυτόχρονα να προκαλούν νευρικότητα. Είτε είστε αρχάριες με… το σπορ είτε θέλετε να κάνετε ένα upgrade στην ερωτική σας ζωή, το «παιχνίδι» των γνωριμιών μπορεί να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας και να αυξήσει τις πιθανότητές σας να βρείτε μια ουσιαστική σχέση.

Ο παρακάτω οδηγός θα σας καθοδηγήσει σε πρακτικά βήματα, για να γίνετε πιο έμπειρες με τη διαδικασία των ραντεβού και να μαγέψετε τους υποψήφιους συντρόφους σας.

Γνωρίστε τον εαυτό σας

Πριν «βουτήξετε» στην πισίνα των γνωριμιών, αφιερώστε λίγο χρόνο για να καταλάβετε τον εαυτό σας. Το να γνωρίζετε τα δυνατά σας σημεία, τις αδυναμίες σας και τι θέλετε από έναν σύντροφο είναι ζωτικής σημασίας.

Η αυτογνωσία θα σας βοηθήσει να προβάλλετε αυτοπεποίθηση και να προσελκύετε το σωστό είδος ανθρώπων.

Πείτε «ναι» στο online ραντεβού

Στην ψηφιακή εποχή, το online dating είναι ένας δημοφιλής τρόπος για να γνωρίσετε νέα άτομα. Μη διστάζετε να κάνετε προφίλ σε κάποιο dating app ή ακόμη και να χρησιμοποιήσετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Instagram, για αυτόν τον λόγο και δημιουργήστε ένα συναρπαστικό προφίλ.

Επιλέξτε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν την προσωπικότητα και τον τρόπο ζωής σας.

Χαμογελάστε, ντυθείτε όμορφα, διαλέξτε ένα συνδυασμό φωτογραφιών με μακρινές αλλά και κοντινές λήψεις σας και αρχίστε τα posts, για να δώσετε μια ολοκληρωμένη εικόνα αυτού που είστε σε όσους ενδιαφέρονται για εσάς.

Γίνετε experts στη συζήτηση

Είτε στέλνετε μηνύματα στο διαδίκτυο είτε συνομιλείτε αυτοπροσώπως, η καλή επικοινωνία είναι απαραίτητη.

Ξεκινήστε ουσιαστικές συζητήσεις κάνοντας ερωτήσεις γενικού και ειδικού ενδιαφέροντος, για να μάθετε όλα όσα θέλετε για το άτομο που έχετε απέναντί σας ή… στην άλλη άκρη της οθόνης.

Το να ακούτε είναι εξίσου σημαντικό με το να μιλάτε. Δείξτε ότι είστε παρούσες κουνώντας καταφατικά το κεφάλι, και διατηρώντας την οπτική επαφή όταν σας μιλάει κάποιος.

Αποκτήστε αυτοπεποίθηση

Η αυτοπεποίθηση είναι ελκυστική, γι’ αυτό δείτε πώς θα τονώσετε τη δική σας.

Ασκηθείτε σε τακτική βάση, καταναλώστε υγιεινές τροφές και κοιμηθείτε αρκετά. Το να δείχνετε και να νιώθετε καλά σωματικά και ψυχικά μπορεί να τονώσει σημαντικά την αυτοπεποίθησή σας.

Μάθετε, επίσης, κάτι νέο που σας ενδιαφέρει. Είτε πρόκειται για ένα νέο χόμπι, μια ξένη γλώσσα ή μια επαγγελματική δεξιότητα, η συνεχής εκμάθηση μπορεί να αυξήσει την αυτοεκτίμησή σας.

Δώστε νόημα στα ραντεβού σας

Επικοινωνήστε από νωρίς τις προθέσεις σας. Είτε ψάχνετε για κάτι περιστασιακό είτε για μια σοβαρή σχέση, το να είστε ξεκάθαρες μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο και να σας απομακρύνει από τυχόν παρεξηγήσεις. Μη βιάζεστε σε τίποτα.

Αφιερώστε χρόνο για να γνωρίσετε το άτομο με το οποίο έχετε βγει ραντεβού και να κατανοήσετε αν «ευθυγραμμίζεται» με τις δικές σας αξίες και τους στόχους σας.

Αποδεχτείτε την απόρριψη

Η απόρριψη είναι μια πιθανή εξέλιξη ενός ραντεβού. Αν σας συμβεί, χειριστείτε το με χάρη. Η απόρριψη συχνά λέει περισσότερα για το άλλο άτομο παρά για εσάς, οπότε σε καμία περίπτωση μην το αφήσετε να επηρεάσει την αυτοεκτίμησή σας.

Κρατήστε ανοιχτό μυαλό και καρδιά. Ακριβώς επειδή ένα άτομο δεν ταιριάζει μαζί σας δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποιο άλλο κατάλληλο για εσάς εκεί έξω.

Διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο

Η γνωριμία με νέα άτομα μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητές σας να βρείτε έναν σύντροφο. Πηγαίνετε σε πάρτι, συναυλίες και άλλες κοινωνικές συγκεντρώσεις, όπου μπορείτε να γνωρίσετε νέα άτομα.

Η επέκταση του κοινωνικού σας κύκλου μπορεί να οδηγήσει σε καινούριες ευκαιρίες γνωριμιών.

Μείνετε θετικές

Μια θετική στάση μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στην ερωτική σας ζωή. Διασκεδάστε και απολαύστε το «ταξίδι». Το ραντεβού πρέπει να είναι μια ευχάριστη και όχι μια αγχωτική εμπειρία.

Να είστε ανοιχτές σε διαφορετικούς τύπους ανθρώπων κι εμπειριών. Τελικά, μπορεί να βρείτε την αγάπη σε απροσδόκητα μέρη!

Πηγή: Vita

Sports in

Ασταμάτητος Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 5,93μ.

Ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Εμμανουήλ Καραλής ο οποίος έκανε ξανά πανελλήνιο ρεκόρ μέσα σε εννέα μέρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024