Σάββατο 29 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Κασσελάκης: Όσοι θέλουν μαύρο χρήμα να εκλέξουν άλλο πρόεδρο - Αναγκαία απόφαση λέει για το κλείσιμο της Αυγής

Κασσελάκης: Όσοι θέλουν μαύρο χρήμα να εκλέξουν άλλο πρόεδρο – Αναγκαία απόφαση λέει για το κλείσιμο της Αυγής

Ο Στέφανος Κασσελάκης καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη «να φέρουμε τώρα και στα δύο κόμματα, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, ανεξάρτητη εταιρεία ορκωτών λογιστών» για έλεγχο των οικονομικών τους.

Με νέα ανάρτηση επανέρχεται ο Στέφανος Κασσελάκης, δύο μέρες μετά το μανιφέστο για τον «δικό μου ΣΥΡΙΖΑ» και με φόντο τις παραιτήσεις από τα όργανα του κόμματος των Τεμπονέρα, Κοτσακά και Τσιόκα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, στην νέα ανάρτησή του στο Χ κάνει λόγο για δύσκολες οικονομικές αποφάσεις κάνοντας έμμεση αναφορά στην αιφνιδιαστική απόφασή του για κλείσιμο του ημερήσιου φύλλου της εφημερίδας «Αυγή». Όπως υποστηρίζει μόνο με «μαύρο χρήμα» θα μπορούσαν να αποφευχθούν.

Παράλληλα επιμένει να μιλά για «δικό μου ΣΥΡΙΖΑ» συμπληρώνοντας πως όσοι θέλουν μαύρο χρήμα θα πρέπει να εκλέξουν άλλο Πρόεδρο.

«Ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει μαύρο χρήμα. «Ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ» σημαίνει ότι, αν οι ψηφοφόροι ή τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι διατεθειμένα να αποδεχθούν μαύρο χρήμα προκειμένου να αποφευχθούν επίπονες αλλά αναγκαίες οικονομικά αποφάσεις, θα πρέπει να εκλέξουν άλλο Πρόεδρο. Έναν Πρόεδρο οποίος να αποδέχεται τον υπόγειο τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τα περισσότερα κόμματα στην Ελλάδα. Εγώ δεν προσφέρομαι», υποστηρίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η «πρόκληση» προς Μητσοτάκη – Ελεγχος στα οικονομικά ΣΥΡΙΖΑ -ΝΔ

Ο κ. Κασσελάκης, προκαλεί όπως αναφέρει, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, να φέρουν στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ ανεξάρτητη εταιρεία ορκωτών λογιστών για έλεγχο όλων των οικονομικών στοιχείων των δύο κομμάτων σε χρονικό βάθος δεκαετίας.

Χαρακτηρίζει δε «τη ΝΔ του κ. Μητσοτάκη» ως «βασίλισσα του μαύρου χρήματος» στο ελληνικό πολιτικό σύστημα.

«Έχω υποσχεθεί στους πολίτες ότι αυτό το σάπιο σύστημα θα το σπάσω, ακόμη κι αν χρειαστεί να πέσω μαζί του», αναφέρει ο κ. Κασσελάκης

«Να φέρουμε τώρα και στα δύο κόμματα, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, ανεξάρτητη εταιρεία ορκωτών λογιστών για έλεγχο όλων των οικονομικών μας στοιχείων» λέει ο κ. Κασσελάκης

Η νέα ανάρτηση Κασσελάκη

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Σας μίλησα με ειλικρίνεια για δύσκολες οικονομικές αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν. Με μεγάλο συναισθηματικό κόστος. Πώς θα μπορούσαν να αποφευχθούν αυτήν τη στιγμή; Μόνο με μαύρο χρήμα. Ξεκαθάρισα: Ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει μαύρο χρήμα.

«Ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ» σημαίνει ότι, αν οι ψηφοφόροι ή τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι διατεθειμένα να αποδεχθούν μαύρο χρήμα προκειμένου να αποφευχθούν επίπονες αλλά αναγκαίες οικονομικά αποφάσεις, θα πρέπει να εκλέξουν άλλο Πρόεδρο. Έναν Πρόεδρο ο οποίος να αποδέχεται τον υπόγειο τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τα περισσότερα κόμματα στην Ελλάδα. Εγώ δεν προσφέρομαι. Λυπάμαι.

Κι επειδή η «βασίλισσα του μαύρου χρήματος» στο ελληνικό πολιτικό σύστημα είναι η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, τον προκαλώ ανοιχτά:

Να φέρουμε τώρα και στα δύο κόμματα, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, ανεξάρτητη εταιρεία ορκωτών λογιστών (προτείνω την Deloitte ή αντίστοιχου κύρους εταιρεία) για έλεγχο όλων των οικονομικών μας στοιχείων σε χρονικό βάθος δεκαετίας. Με άρση οποίας ρήτρας εμπιστευτικότητας μπορεί να υπάρχει με προμηθευτές ή συνεργάτες.

Όλα στο φως.

Έχω υποσχεθεί στους πολίτες ότι αυτό το σάπιο σύστημα θα το σπάσω, ακόμη κι αν χρειαστεί να πέσω μαζί του.

Κύριε Μητσοτάκη, πάμε;».

Δείτε την ανάρτηση

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ουνιόν Χάουζ

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της φιλικής αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ουνιόν Χάουζ. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024