Σάββατο 29 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Κασσελάκης: Θα δωρίσει 20.000€ στο ΣΥΡΙΖΑ, ζητά σε στελέχη να συνδράμουν

Κασσελάκης: Θα δωρίσει 20.000€ στο ΣΥΡΙΖΑ, ζητά σε στελέχη να συνδράμουν

Σύμφωνα με τον Κασσελάκη προτάθηκε στους εργαζόμενος της «Αυγής» να αναλάβουν οι ίδιοι την διαχείριση της εφημερίδας, αλλά αρνήθηκα

Τη θέση του για το «μαύρο χρήμα» ανέλυσε και σε συνέντευξη του στον ομογενειακό ραδιοφωνικό σταθμό COSMOS FM-Hellenic Public Radioκαι στον δημοσιογράφο, Στέλιο Τακετζή, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για την μεγαλύτερη παθογένεια του πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα που «κρατάει πίσω την εξέλιξη και γιγαντώνει τις ανισότητες».

Στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσίασε αναλυτικά το περίγραμμα της διαπλοκής, κατήγγειλε τις μεθοδεύσεις για τη «συγκόλληση» ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ και ανέπτυξε τις θέσεις του για τις επικείμενες αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ , τους έξι πυλώνες των προγραμματικών προτάσεων και τους άξονες του κυβερνητικού του προγράμματος.

Στην ίδια συνέντευξη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε την πρόθεση του να δωρίσει το ποσό των 20.000 που επιτρέπει ο νόμος, για τις δωρεές σε κόμματα.

Αναφερόμενος στην δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο ΣΥΡΙΖΑ και οδήγησε στην αναστολή έκδοσης του καθημερινού φύλλου της «Αυγής», ο πρόεδρος του κόμματος κάλεσε τους βουλευτές, τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να συνδράμουν οικονομικά-στον βαθμό που ο καθένας μπορεί- μέσω του isyriza.gr.

Επίσης έκανε γνωστό πως  όταν ενέσκηψαν τα οικονομικά αδιέξοδα, προτάθηκε στους εργαζόμενος της «Αυγής» να αναλάβουν οι ίδιοι την διαχείριση της εφημερίδας, αλλά αρνήθηκαν.

Πηγές της Κουμουνδούρου υπογραμμίζουν ότι «η εκστρατεία Κασσελάκη κατά της διαφθοράς και της διαπλοκής στην πολιτική, δεν προέκυψε ως κεραυνός εν αιθρία τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ούτε είναι μιας χρήσεως. Αποτελεί λένε τον στρατηγικό στόχο που έχει θέσει oίδιος εξ αρχής, προκειμένου «να σπάσει το απόστημα».

Συνεπώς οι παρεμβάσεις του για το θέμα, δεν είναι παρά ένα μέρος του συνολικού σχεδίου το οποίο προβλέπει, εκτός των άλλων, ακόμη πιο δυναμικές και συντεταγμένες κινήσεις καθώς και την χάραξη των γραμμών άμυνας, «απέναντι στη λυσσώδη επίθεση που δέχεται ήδη από συστήματα και … υποσυστήματα».

Sports in

Στο μυαλό του Βεζένκοφ…

Για τον Σάσα Βεζένκοφ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα αν αποχωρήσει τελικά από το NBA αλλά θα χρειαστεί υπομονή

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024