Σάββατο 29 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Τι λένε στην Ισπανία για Τάις και Παναθηναϊκό

Τι λένε στην Ισπανία για Τάις και Παναθηναϊκό

Ανάβουν φωτιές οι Ισπανοί, με νέο δημοσίευμα στην Ισπανία για Ντάνιελ Τάις και Παναθηναϊκό – Τα νέα δεδομένα στην υπόθεση

Ο Ντάνιελ Τάις, είναι στο στόχαστρο αρκετών ομάδων της Euroleague, με τον Παναθηναϊκό να είναι μία εξ’ αυτών και τον Γερμανό ψηλό να συνδέεται μαζί με τον Γιώργο Παπαγιάννη για το τριφύλλι. Αυτοί οι δύο φαίνεται πως είναι οι δύο πιθανοί στόχοι για την ενίσχυση στη θέση του σέντερ για τους πράσινους το φετινό καλοκαίρι.

Την πρόταση που λέγεται πως έχει δεχτεί από τον Παναθηναϊκό ο Ντάνιελ Τάις, επιβεβαίωσε και ο Χαβιέρ Μαέστρο μέσω της ισπανικής ιστοσελίδας «Encestando». Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Ισπανός δημοσιογράφος, ο παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Γερμανία το 2023, έχει δεχτεί προσφορές τόσο από τους «πράσινους»  όσο και από άλλες ομάδες της Λίγκας.

Αναλυτικά η αναφορά στον Τάις και τον Παναθηναϊκό

«Ο Γερμανός σέντερ, Ντάνιελ Τάις, μετά από εννέα σεζόν στο ΝΒΑ, σκέφτεται να επιστρέψει στην Ευρώπη. Έχει γίνει πρόταση από τις μεγάλες ομάδες και όλα δείχνουν ότι θα μπορούσε να καταλήξει στον Παναθηναϊκό»

Ο Ντάνιελ Τάις είχε 6.3 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 1 ασίστ μέσο όρο με 36.6% στα τρίποντα σε 17 λεπτά συμμετοχής στο NBA, με τις φανέλες των Ιντιάνα Πέισερς και Λος Άντζελες Κλίπερς.

Sports in

Ολυμπιακός: Χιλιάδες κόσμου και στην Κεφαλονιά για τις ευρωκούπες (pics)

Σε ακόμα ένα ελληνικό νησί έγινε το αδιαχώρητο από τον κόσμο του Ολυμπιακού που θέλησε να θαυμάσει τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια των Ερυθρόλευκων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024