«Πάνε για… μπαμ με Ντουράντ οι Χιούστον Ρόκετς»
Στο στόχαστρο των Χιούστον Ρόκετς βρίσκεται ο Κέβιν Ντουράντ, σύμφωνα με ρεπορτάζ που προκύπτουν από την Αμερική.
Οι Χιούστον Ρόκετς θέλουν να ταράξουν τα νερά του NBA, αποκτώντας τον Κέβιν Ντουράντ, ώστε να βάλουν στο «οπλοστάσιό» τους έναν super star.
Σύμφωνα τουλάχιστον με όσα υποστηρίζει ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι η ομάδα του Τέξας θέλει να μπει στη διαδικασία της ανταλλαγής για να κάνει δικό της τον Ντουράντ από τους Σανς.
Αυτό προέκυψε λίγο μετά τη συμφωνία των Ρόκετς με τους Νετς, η οποία ακολούθησε την μετακίνηση του Μάικαλ Μπρίτζες από Νετς στους Νικς.
Η ανάρτηση του Βοϊναρόφσκι
«Το Χιούστον θέλει να κάνει ανταλλαγή για τον Κέβιν Ντουράντ και αυτό γίνεται πολύ πιο εύκολο αν μπορέσουν να επιστρέψουν στους Νετς τις επιλογές των Σανς που εγκατέλειψαν στη συμφωνία με τον Ντουράντ», ανέφερε ο Βοϊναρόφσκι.
Ωστόσο, οι Σανς δεν δείχνουν διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε μια τέτοια κίνηση, καθώς θέλουν να συνεχίσουν με το ίδιο γκρουπ παικτών για να διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή τον οποίο προσπαθούν να κατακτήσουν αρκετά χρόνια.
Οι Ρόκετς από την άλλη αν θέλουν να αλλάξουν επίπεδο πρέπει να κάνουν μια μεγάλη κίνηση και έχουν και τα έμψυχα ανταλλάγματα να το πράξουν, καθώς και φέτος έχουν πολύ υψηλό νούμερο στο draft του NBA και συγκεκριμένα το νούμερο 3.
- Αγώνας δρόμου του Δήμου Άνδρου για την αποκατάσταση των ζημιών από έντονο καιρικό φαινόμενο
- Από την «μεγάλη παραίτηση» στη συλλογική διεκδίκηση – Πώς η AI τροφοδοτεί νέα εργατικά κινήματα
- Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Παναιτωλικό
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Αλίμου – Κατεχάκη και Κανελλοπούλου το Σάββατο
- Οι Λέικερς στο κυνήγι του Αντετοκούνμπο: Το σχέδιο για να πάει ο Γιάννης στο Λος Άντζελες
- Δήμος Αθηναίων: 500 νέα δέντρα στο Άλσος Ιλισίων
