Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Άνω - κάτω η εθνική ομάδα της Σερβίας: Οι παίκτες ζητούν την απόλυση του Στοΐκοβιτς

Άνω – κάτω η εθνική ομάδα της Σερβίας: Οι παίκτες ζητούν την απόλυση του Στοΐκοβιτς

Ο πρόωρος αποκλεισμός έχει φέρει «τριγμούς» στην εθνική ομάδα της Σερβίας – «Τελειώνει» ο Στοΐκοβιτς, αλλαγές και στην ηγεσία της σερβικής ομοσπονδίας.

«Μπάχαλο» επικρατεί στην εθνική ομάδα της Σερβίας λίγες ώρες μετά τον πρόωρο αποκλεισμό από το Euro 2024. Το κλίμα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Βαλκάνιων είναι τεταμένο, ενώ οι αντιδράσεις από τους ποδοσφαιριστές και τους οπαδούς τεράστιες.

Ο αποκλεισμός, λοιπόν, από τη φάση των ομίλων σε ένα ακόμη σημαντικό τουρνουά έχει φέρει «τριγμούς» εντός των τειχών της Σερβίας.

Ορισμένοι από τους μεγαλύτερους αστέρες της ομάδας σκέφτονται σοβαρά να αποσυρθούν από την εθνική τους. Ντούσαν Τάντιτς, Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και Βάνια Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς έχουν ζητήσει την απόλυση του Ντράγκαν Στοΐκοβιτς, απειλώντας ότι θα αποσυρθούν από τους «πλάβι».

Ο άλλοτε σπουδαίος ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε ως προπονητής να εμπνεύσει τους παίκτες του. Ούτε καν να παρουσιάσει ένα καλό και ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο είχε τρεις κακές εμφανίσεις στον όμιλο και σκόραρε μόλις ένα γκολ, γνωρίζοντας μία ήττα και έφερε δύο ισοπαλίες. Οι τέσσερις προαναφερθέντες παίκτες είναι δυσαρεστημένοι από την αντιμετώπισή τους από τον Σέρβο τεχνικό, αλλά κυρίως από τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να οδηγήσει την ομάδα στο Euro, διαφωνώντας κάθετα με την προσέγγισή του. Στην παραπάνω λίστα ενδέχεται να προστεθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές, με τη δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του Στοΐκοβιτς να είναι δεδομένη.

Ωστόσο, αλλαγές ενδέχεται να υπάρξουν και στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σερβίας. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τα Μέσα της γειτονικής χώρας, η ηγεσία της FFS κινδυνεύει να χάσει τη θέση της ελέω της κακής παρουσίας της εθνικής στο Euro. Διότι τους βαραίνει η επιλογή του Ντράγκαν Στοΐκοβιτς για την τεχνική ηγεσία, όπως και συνολικά ο τρόπος που χειρίζονται τα ζητήματα που αφορούν την ομαλή λειτουργία της εθνικής ομάδας.

Δεδομένα, θα υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες ημέρες. Ο Στοΐκοβιτς βρίσκεται στον αέρα, έχοντας αποτύχει για δύο σερί τουρνουά (Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 και Euro 2024) και μένει να φανεί αν θα μπει τέλος στη συνεργασία των δύο πλευρών. Την ίδια ώρα, τα χρόνια περνάνε για παίκτες με τεράστια ποιότητα όπως ο Ντούσαν Τάντιτς και η ευκαιρία να ζήσει κάτι σπουδαίο με τη χώρα του σε μια σημαντική διοργάνωση ολοένα και αποκτά λιγότερες πιθανότητες…

Sports in

Ασταμάτητος Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 5,93μ.

Ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Εμμανουήλ Καραλής ο οποίος έκανε ξανά πανελλήνιο ρεκόρ μέσα σε εννέα μέρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024