Μία ακόμη περίπτωση εξτρέμ ήρθε στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με τον Ουρουγουανό δημοσιογράφο, Φαμπιάν Μπερτολίνι, οι «πράσινοι» ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 22χρονου άσου, Φακούντο Πελίστρι, ο οποίος ανήκει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μάλιστα το ενδιαφέρον των «πράσινων» ήρθε να επιβεβαιώσει και ο μάνατζερ του παίκτη, Εντγκάρντο Λασάλβια, σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας του.

Η απάντηση για το ενδιαφέρον Παναθηναϊκού

Συγκεκριμένα ανέφερε πως: «Έχω κάνει επαφές» όταν τον ρώτησαν για τα σενάρια για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και της Βαγιαδολίδ για τον παίκτη του που αγωνίζεται αυτή την περίοδο στο Copa America με την Αργεντινή.

Ο Πελίστρι είναι δεξιοπόδαρος και μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης. Δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως το καλοκαίρι του 2025, η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται αυτή την στιγμή στα 8 εκατ. ευρώ σύμφωνα με το Transfermarkt, ενώ το τελευταίο εξάμηνο της περσινής σεζόν είχε αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού στη Γρανάδα, έχοντας δυο γκολ και δυο ασίστ σε 15 συμμετοχές.