Σάββατο 29 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Master and commander, στα πέρατα του κόσμου!

Master and commander, στα πέρατα του κόσμου!

Ο Ολυμπιακος με μοναδικό καπετάνιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη έχει γράψει ιστορία σε όλα τα επίπεδα. Δεν είναι μικρό πράγμα η ιστορική στιγμή της κατάκτησης του Europa Conference League να «παίζει» στη διάσημη «Times Square».

Μια στιγμή στην αιωνιότητα. Ένας τίτλος πιο σημαντικός από ότι μπορεί κανείς να σκεφτεί. Κάτι το ξεχωριστό. Δεν ήταν «απλά» ένα τρόπαιο. Ένας τελικός στον οποίο νίκησε μια ελληνική ομάδα. Από τις πρώτες αναφορές ήταν ότι ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που κατακτά ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Οι πανηγυρισμοί, το δάκρυ χαράς, η γιορτή σε όλη τη χώρα, οι έπαινοι, οι διθύραμβοι. Όλα όσα περιέχουν τέτοιες ιστορικές στιγμές. Όλος ο κόσμος μίλησε και θαύμασε τον θρίαμβο των παιδιών του Πειραιά τη μυθική πια 29η Μάϊου 2024.

To επικό βίντεο για τον Ολυμπιακό στο billboard του Nasdaq

Αυτή η επιτυχία έκανε και κάνει τον γύρο του κόσμου. Περηφάνεια. Δεν είναι μικρό πράγμα αυτή η ιστορική στιγμή να «παίζει» στην εμβληματική πλατεία της Νέας Υόρκης, τη διάσημη «Times Square».

Εκεί όπου συγκεντρώνονται εκατομμύρια άνθρωποι καθημερινά, το Nasdaq billboard προβάλει στις οθόνες του την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό.

Αυτό τον μοναδικό τρόπο διάλεξε το παγκοσμίου φήμης και πρώτο σημείο αναφοράς στα οικονομικά όλου του πλανήτη, αμερικανικό χρηματιστήριο, να συγχαρεί τους ερυθρόλευκους για την φοβερή επιτυχία του.

Η κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου κόντρα στη Φιορεντίνα έγινε θέμα και στις ΗΠΑ. Το είδαν και πάλι παντού.

Ερυθρόλευκο χρώμα πήρε η εμβληματική Times Square και στις 10:00 το πρωί

Τα μεγάλα γεγονότα

Για εκείνους, τους λίγους, που δεν γνωρίζουν το Nasdaq billboard είναι μια μεγάλη, ψηφιακή οθόνη που βρίσκεται στην Times Square της Νέας Υόρκης. Η πινακίδα αυτή είναι διάσημη γιατί εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με τις χρηματιστηριακές αγορές, όπως τις τιμές μετοχών, τις οικονομικές ειδήσεις, και μεγάλα γεγονότα.

Το να παίζει μια είδηση εκεί είναι πραγματικά τεράστιο γεγονός. Ο Ολυμπιακός, η Ελλάδα, ο κόσμος του και η τεράστια επιτυχία του έγιναν και πάλι αντικείμενο θαυμασμού. Η κίνηση Nasdaq να δώσει συγχαρητήρια στους «ερυθρόλευκους» γιγαντώνει την επιτυχία. Αυτά είναι πράγματα που μένουν για πάντα.

Το όνομα και η επιτυχία έγραψαν και δεν ξεγράφουν. Η ομάδα του Πειραιά με μοναδικό καπετάνιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη έχει γράψει ιστορία σε όλα τα επίπεδα. Η Nasdaq billboard είναι εξαιρετικά σημαντική για διάφορους λόγους. Καθημερινά, την βλέπουν από κοντά πάνω ένα εκατομμύριο άνθρωποι.

Αυτό συμβαίνει λόγω της κεντρικής τοποθεσίας της στην Times Square της Νέας Υόρκης, η οποία προσελκύει εκατοντάδες χιλιάδες πεζούς και επισκέπτες καθημερινά.

Οι ίδιοι οι Αμερικάνοι ομολογούν ότι η παρουσία στην Nasdaq billboard αποτελεί ένα σύμβολο επιτυχίας και προόδου. Προσθέστε και τα συγχαρητήρια από το Nasdaq και καταλαβαίνετε άμεσα και για μια ακόμη φορά τι κατάφερε ο Ολυμπιακός.

Sports in

Ολυμπιακός: Χιλιάδες κόσμου και στην Κεφαλονιά για τις ευρωκούπες (pics)

Σε ακόμα ένα ελληνικό νησί έγινε το αδιαχώρητο από τον κόσμο του Ολυμπιακού που θέλησε να θαυμάσει τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια των Ερυθρόλευκων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024